Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2009, 15:59:59
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Chestia aia din prima poza e un caine????
Da un saracut catel netuns si surprins in plin galop
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 16:49:50
metanoia2's Avatar
metanoia2 metanoia2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.08.2009
Locație: Cluj Napoca
Implicit

Topcat, asa naiv ca un copil te intreb si eu... de ce s-a oprit evolutia? De ce oamenii care se trag din maimuta nu evolueaza mai departe spre homo superbus, fara par deloc si ...spre genialitate?
Vechi 05.10.2009, 18:18:40
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

homo superbusAsta-i buna, vai bine am ras.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 09:53:24
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Irelevant, teoria evolutionista se vrea a fi una foarte naturala...dar in opinia mea nu este decat imposibila. Nu a existat niciodata o astfel de evolutie, este doar incercarea unui om limitat de a intelege lucrurile neintelese pentru el si a gasi o explicatie stupida.
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om.

In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :))
Faptul ca omul, prin dorinta sa de a avea un ciine care sa semene cu oile, a pastrat numai acei pui de lup care semanau din ce in ce mai mult cu idealul lor, sau natura, prin schimbari climatice bruste care au facut sa moara mai multi pui de lup cu blana mai scurta decit cei cu blana mai lunga, lucreaza intr-un mod asemanator, demonstreaza ca evolutia este posibila.
Fetele palmelor de cimpanzeu sint fara par
Desigur, poza graficianului nu e stiintifica, nu spune nimeni ca asa a aratat specimenul respectiv, dar probabil seamana destul de bine.
Faptul ca oasele au fost modificate trebuie dovedit, sint sigur ca ele stau la dispozitie scepticilor pentru examinare.
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 10:03:18
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de metanoia2 Vezi mesajul
Topcat, asa naiv ca un copil te intreb si eu... de ce s-a oprit evolutia? De ce oamenii care se trag din maimuta nu evolueaza mai departe spre homo superbus, fara par deloc si ...spre genialitate?
Evolutia nu s-a oprit deloc
Un exemplu banal, evolutia inaltimii omului european http://www.gnxp.com/blog/uploaded_im...ght-713667.jpg
Genialitatea, ca si altruismul pur, nu se pot propaga evolutiv.
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 10:06:11
topcat
Guest

Implicit

Citat:
eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om.
Uite si o maimuta cheala, si nu e una proaspat rasa :)
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 15:13:38
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Uite si o maimuta cheala, si nu e una proaspat rasa :)
Deci Topcat acum chiar ma simt extrem de jignita, nu ca nu m-as fi simtit jignita dintotdeauna de aceasta teorie...dar sincer, numai cat ma uit la o maimuta nu imi face bine. Maimuta asta de mai sus este chiar ingrozitor de hidoasa, tie nu ti se pare?

Nu glumesc deloc atunci cand afirm ca nu vad nici o asemanare intre aceste animale si Om, si chiar cred ca Darwin suferea de un sindrom ceva de a ajuns sa faca o asemenea legatura.

Last edited by AndruscaCIM; 06.10.2009 at 15:17:41.
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 15:34:57
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Deci Topcat acum chiar ma simt extrem de jignita, nu ca nu m-as fi simtit jignita dintotdeauna de aceasta teorie...dar sincer, numai cat ma uit la o maimuta nu imi face bine. Maimuta asta de mai sus este chiar ingrozitor de hidoasa, tie nu ti se pare?

Nu glumesc deloc atunci cand afirm ca nu vad nici o asemanare intre aceste animale si Om, si chiar cred ca Darwin suferea de un sindrom ceva de a ajuns sa faca o asemenea legatura.
Imi cer scuze daca te sochez, dar am ales o imagine dintre cele mai frumoase. Daca te referi la asemanarea fizica intre om si maimuta, pot sa iti spun ca tu nu stii pe ce planeta traiesti. Probabil ca tu te simti jignita in umanitatea ta sacra si de astfel de oameni:
Reply With Quote
Vechi 06.10.2009, 17:43:34
metanoia2's Avatar
metanoia2 metanoia2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.08.2009
Locație: Cluj Napoca
Implicit

http://www.ortodoxiatinerilor.ro/category/filmulete/
Vechi 06.10.2009, 18:56:32
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Imi cer scuze daca te sochez, dar am ales o imagine dintre cele mai frumoase. Daca te referi la asemanarea fizica intre om si maimuta, pot sa iti spun ca tu nu stii pe ce planeta traiesti. Probabil ca tu te simti jignita in umanitatea ta sacra si de astfel de oameni:
Topcat...nu a existat nicio evolutie, este doar o inventie de 0 lei a unui om care trebuia sa vina si el cu ceva inedit pentru a ramane in istorie. Nu exista niciun argument, de nici un fel.

Evolutionistii nu pot recunoaste adevarul pentru ca nu si-ar mai putea justifica pozitia si autoritatea in domeniu, atat a lor cat si a celor care si-au dedicat viata cercetarii unei prostii...ar trebui sa aiba puterea de a-si asuma ei insisi faptul ca sunt niste nulitati, faptul ca toti cei care au stiut ca este o prostie ii vor privi ca pe niste nulitati... ceea ce cred ca este extreeem de dificil pentru un om de stiinta
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? ar14rai Secte si culte 69 05.02.2013 12:18:29