![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, vreau sa stiu teoria, de ce nu mai avem blana, din pura curiozitate. Si da, de ce femeile au mai putin par decat barbatii pe corp(dpdv al evolutiei). Poate o expune topcat in cuvinte simple.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care ar putea fi consecinta adaptarii la un mediu comun in care traiesc atat barbatii cat si femeile? Ca sa nu ma mai repet in legatura cu imblanirea egala a femelelor si masculilor maimutosi ![]() Last edited by AndruscaCIM; 04.10.2009 at 17:59:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca doresti sa vezi o lista a lor si o scurta prezentare, ai aici una: http://www3.interscience.wiley.com/c...35530/PDFSTART Probabil e o combinatie a lor (tin minte ca la un moment dat, cred ca aveam vreo 14 ani, am fost fascinat de ipoteza acvatica). Totusi, exista cred doua certitudini: 1.avem acelasi numar de foliculi cu celalalte primate 2.exista si acum accidente genetice si in consecinta oameni cu blana |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Cu ochiul liber, ce zici, acesti doi ciini au rezultat prin evolutie (e adevarat, nu naturala, insa principiul e acelasi) din lup? |
|
||||
|
||||
![]()
Chestia aia din prima poza e un caine????
|
|||
|
|||
![]()
jur ca e ciine, am si eu doi :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om. In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|