Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2009, 13:14:43
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Topcat, nu intreb cu rautate, dar chiar sunt curioasa care e teoria, atunci de ce nu mai avem blana ci numai cateva firicele de par?
Pai si eu sunt curioasa cum explica domnii astia cercetatori cum de maimutele, fie ele femele sau masculi sunt imblanite in mod egal si foarte bogat...iar in ceea ce priveste specia umana, barbatii sunt mai parosi iar femeilor mai deloc. Cum ar putea explica ei aceasta diferenta in randul oamenilor prin intermediul " evolutiei" ?
Reply With Quote
Vechi 03.10.2009, 15:41:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai si eu sunt curioasa cum explica domnii astia cercetatori cum de maimutele, fie ele femele sau masculi sunt imblanite in mod egal si foarte bogat...iar in ceea ce priveste specia umana, barbatii sunt mai parosi iar femeilor mai deloc. Cum ar putea explica ei aceasta diferenta in randul oamenilor prin intermediul " evolutiei" ?
Păi dragele mele, Călin o să vină ceva mai încolo cu explicații de genul evoluției în timp, al adaptării la mediu , bla, bla,bla . Nu o să-l convingeți voi și nimeni altcineva să-și schimbe "verișorul". E o chestie de principiu, mândrie . . .
Vechi 03.10.2009, 16:25:25
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, vreau sa stiu teoria, de ce nu mai avem blana, din pura curiozitate. Si da, de ce femeile au mai putin par decat barbatii pe corp(dpdv al evolutiei). Poate o expune topcat in cuvinte simple.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 03.10.2009, 18:27:47
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Păi dragele mele, Călin o să vină ceva mai încolo cu explicații de genul evoluției în timp, al adaptării la mediu , bla, bla,bla . Nu o să-l convingeți voi și nimeni altcineva să-și schimbe "verișorul". E o chestie de principiu, mândrie . . .
Bine, ma si astept la explicatia standard legata de adaptarea la mediu pentru ca e si cea mai la indeamana...dar totusi cum ar fi putut sa dispara blana-parul de pe fata femeilor in special, ca si de pe corp...in timp ce barbatilor le creste in continuare barba pana sub ochi?????

Care ar putea fi consecinta adaptarii la un mediu comun in care traiesc atat barbatii cat si femeile? Ca sa nu ma mai repet in legatura cu imblanirea egala a femelelor si masculilor maimutosi pentru ca nu stiu sa fi observat undeva vreo doamna maimutza cu tenul luminos si neacoperit de par :D

Last edited by AndruscaCIM; 04.10.2009 at 17:59:46.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 13:22:24
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, vreau sa stiu teoria, de ce nu mai avem blana, din pura curiozitate. Si da, de ce femeile au mai putin par decat barbatii pe corp(dpdv al evolutiei). Poate o expune topcat in cuvinte simple.
Nu exista in acest moment o teorie acceptata.
Daca doresti sa vezi o lista a lor si o scurta prezentare, ai aici una: http://www3.interscience.wiley.com/c...35530/PDFSTART
Probabil e o combinatie a lor (tin minte ca la un moment dat, cred ca aveam vreo 14 ani, am fost fascinat de ipoteza acvatica).
Totusi, exista cred doua certitudini:
1.avem acelasi numar de foliculi cu celalalte primate
2.exista si acum accidente genetice si in consecinta oameni cu blana
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 14:47:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu exista in acest moment o teorie acceptata.
Daca doresti sa vezi o lista a lor si o scurta prezentare, ai aici una: http://www3.interscience.wiley.com/c...35530/PDFSTART
Probabil e o combinatie a lor (tin minte ca la un moment dat, cred ca aveam vreo 14 ani, am fost fascinat de ipoteza acvatica).
Totusi, exista cred doua certitudini:
1.avem acelasi numar de foliculi cu celalalte primate
2.exista si acum accidente genetice si in consecinta oameni cu blana
Raspuns total aiurea si pe langa subiect...deci nu exista explicatie, pentru ca omul nu se aseamana cu nici o primata, maimutele ar fi singurele care ar seamana dar fara sa rasara :)))). Nu exista nici o legatura intre Om si animale si nu avea cum sa aiba loc nici o evolutie...se vede cu ochiul liber.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 15:04:35
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Raspuns total aiurea si pe langa subiect...deci nu exista explicatie, pentru ca omul nu se aseamana cu nici o primata, maimutele ar fi singurele care ar seamana dar fara sa rasara :)))). Nu exista nici o legatura intre Om si animale si nu avea cum sa aiba loc nici o evolutie...se vede cu ochiul liber.

Cu ochiul liber, ce zici, acesti doi ciini au rezultat prin evolutie (e adevarat, nu naturala, insa principiul e acelasi) din lup?
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 15:09:41
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:

Cu ochiul liber, ce zici, acesti doi ciini au rezultat prin evolutie (e adevarat, nu naturala, insa principiul e acelasi) din lup?
Chestia aia din prima poza e un caine????
Vechi 05.10.2009, 15:19:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Chestia aia din prima poza e un caine????
jur ca e ciine, am si eu doi :)
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 15:57:58
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Irelevant, teoria evolutionista se vrea a fi una foarte naturala...dar in opinia mea nu este decat imposibila. Nu a existat niciodata o astfel de evolutie, este doar incercarea unui om limitat de a intelege lucrurile neintelese pentru el si a gasi o explicatie stupida.
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om.

In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :))
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? ar14rai Secte si culte 69 05.02.2013 12:18:29