![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, dar tematica propusă era despre rugăciunile pentru cei morți (nu despre moarte și înviere).
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am stiut de versetul asta, mai vreau! :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vina e a lui, însă creștinul are datoria să verifice în Scriptură dacă e adevărat, Indiferent cine o spune: pastorul, preotul, papa, ori chiar Sf. apostol Pavel: Fapte 17,11
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi în viziunea voastră omul a păcătuit, a murit și s-a dus în iad. Din iad nu-l mai scoate nimeni, pentru că a păcătuit și nu merită. Atunci am pus un verset care arată că Dumnezeu îi scoate pe unii oameni din iad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dar Dumnezeu va izbăvi sufletul meu din mâna iadului, când mă va apuca. (Psalmi 48,16) 18. Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul, 19. Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare, (I Petru 3, 18-19) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ideea era incompletă (lucru certificat de virgula dintre cele două versete).
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 19:26:41 |
Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 08:47:49 |
425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 00:04:45 |
|