![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce râzi? Te bagi? Înainte să sari bagi o mantră și până jos poate levitezi.
|
|
||||
|
||||
![]()
exista ateism sanatos!?
|
|||
|
|||
![]()
Am rîs pentru că poanta era bună. Păi eu nu sunt cu mantrele... Mă confunzi cu altcineva. Încearcă tu, poate te ajută știi cine...
Last edited by Intrarea Vagonului; 29.01.2016 at 19:29:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Prin definiție, ateismul este o infirmitate. Deci...
|
|
|||
|
|||
![]()
Gândește-te ca infecția e toata cohorta asta de idei religioase nascute in imaginar,si implantate de-a lungul evoluției umane,care până la urmă au patruns chiar si in subconștientul colectiv,astfel ti se pare natural sa crezi ideile ce provin din biblie fără a le pune la îndoială.Aici aoare antibioticul,adică acel scepticism lipsit de naivitate,care nu aruncă sau arde "sacralitatea",la fel cum au facut crestinii cu biblioteca din alexandria,cea mai mare la vremea aceea.Ateismul sănătos e instrumentul de analiză,arma prin care sunt ucisi zeii falsi.Până la urma e un alt mod da a scoate lumea din manipularea religioasă.Dar fără a șterge sau anihila valoarea unei religii,e doar o cernere a adevărului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne cam abatem de la subiect...
|
|
|||
|
|||
![]()
Puteai să râzi în continuare, a fost tot o glumă. :))
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ateismul nu opereaza cu notiuni de zei "falsi" sau "adevarati" (nu poti una fara cealalta) ci este complet agnostic (ignorant?) la capitolul asta? Citat:
Citat: