![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca are dreptul dar in locurile special amenajate. Si la orele special alocate. Ca nu-ti trimiti copilul la ora de geografie ca sa auda prostiile lor. Cui ii e dor de propaganda poate propune ore speciale de ateism.
|
|
|||
|
|||
![]()
Una e propaganda si prozelitismul,alta e ateismului sănătos.Si unde anume sunt locuri speciale pentru ateism?Nu de alta de as merge ca vomez acolo dupa ce aud stupiditatile religioase :D
|
|||
|
|||
![]()
Oriunde e lume dornica sa asculte.
P.S. Nu erai tu ala cu site-ul lu peste ? Crestinismul expus ? E greu sa vorbesti despre stupiditati religioase dupa ce faci propaganda unui asemenea site. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi oamenii aia s-au străduit sa sape adânc in rădăcinile crestinismului.Eu cred ca merită puțină atentie din partea unor creștini.Nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestin nu inseamna si prost. Altii in schimb... Dar e ceva mai mult decat prostie, e aplecare spre sinucidere. Intreb si eu asa, cand pe site -ul ala gasesti link -uri catre un site 100% satanis sau indemnuri de genul " invocă-i pe cei 4 Printti Încoronati ai Iadului: Satan, Bael, Astaroth si Azazel." , urma aia de crestin din tine care te mai face sa mai bantui pe aici, nu te face sa-ti pui macar un palid semn de intrebare ca sa nu mai vorbesc de instinctul de conservare?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.01.2016 at 13:02:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Știi cine-i cel mai obiectiv în universul ăsta creat de Dumnezeu?
Dracul, tată! Dracul!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binenteles, sunt unii care zic ca daca faci asta, s-ar putea sa-ti rupi oasele sau sa mori, dar desigur, ei nu pot sti asta cu certitudine, majoritatea o stiu doar din auzite, sunt prejudecati. Tu lasa prejudecatile la o parte si exploreaza ambele posibilitati. Obiectiv. Fara prejudecati.
|
||||
|
||||
![]()
exista ateism sanatos!?
|
|||
|
|||
![]()
Prin definiție, ateismul este o infirmitate. Deci...
|
|