![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
in urma cu opti ani bunica mea a incetat din viatza si a fost inmormantata pe 15 august ,de Adormirea Maicii Domnului ,coincidenta sau nu se numea tot Maria ,dupa ce i-a fost oficiata slujba de inmormantare pe fata ei s-au adunat toate razele soarelui ,parca zambea ,asa am inteles noi ca s-a dus impacata .
in noaptea de 15 spre 16 spre dimineata mama a visat-o pe bunica ca a venit la ea si i-a spus ca va auzi ingerii cantand. n-a dat importanta ,mama dimineata inainte de a pleca la munca isi bea cafeaua pe balcon ,asa ca in momentul in care a iesit pe balcon a spus ca a auzit o muzica deosebit de frumoasa dar pe care nu ar putea sa o caracterizeze in nici un fel,mi-a spus ca a simtit o pace si o liniste sufleteasca in acel moment .auzise ingerii cantand asa cum i-a spus bunica. va mai spun o intamplare pe care a avut-o mama in tinerete. venea la bunica la tara cu fratele meu care era bebelush ,vazand ca vin nori de ploaie s-a gandit sa scurteze drumul si a luat-o pe camp,insa se inourase atat de tare si ploua foarte puternic atunci ea s-a rugat Domnului sa ajunga cu bine acasa ,in momentul acela norii s-au despartit deasupra ei si cu toate ca ploua pe unde mergea ea era lumina. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o noapte, pe la ora doua dupa miezul noptii, ma intorceam cu masina de la Sf. Maslu la Manastirea Bodrog spre Timisoara. Cine cunoaste ruta respectiva stie cat este de periculoasa noaptea(viraje multe si abrupte pe alocuri). Tot timpul luna a fost in fata mea incat drumul a fost usor de parcurs, fara macar sa am nevoie de faza lunga. Aproape de Timisoara, dupa ce am trecut de bifurcatia spre Baile Calacea, erau cel putin trei masini iesite de pe carosabil, rasturnate, iar peste tot politia rutiera. Abia atunci mi-am dat seama cat de protejate am fost toate trei care eram in masina.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Vreau sa va povestesc si eu ceva; nu este atit de uimitor ca cele citite mai sus,dar stiu sigur ca m-a intarit in credinta;Dupa ce m-am casatorit,in uram cu 38 ani,am locuit vreau 5 ani la Bucuresti;nu mi-a placut deloc,dar acolo era sotul; apoi,m-am mutat ,tot fara voia mea-aproape de parintii mei; eu,as fi voit la Pitesti,sau Rm.Vilcea;ei bine,vecina cu casa paritilor mei,este acum in virsta,o dna.care pretinde ca stie si afla totul,dind in carti si cafea; m-am dus si eu la ea,sa-mi ea in cafea; dar cit ea se chinuia sa vada nu stiu ce,eu spuneam --TATAL NOSTRU--si ea se chinui si se enerva ca cica,nu vede nimic; apropo de ce spunea fata cu "inchisul"in ea; pina la urma,imibspune asa- ai sa-i cumperi pantofi omului tau--;am multumit lui Maica Domnului ca mi-a arata ca defapt lucra si lcureza cu satana;fetelor,eu am avut si am mare ajutor de la Maica Domnului;Atunci cind cer ajuotrul,o simt linga mine; Iertati-ma; Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
[quote=ory;5999]Si inca o-ntamplare vreau sa va relatez,daca nu va plictisesc!Cind aveam 16 ani,m-am dus in vacanta de vara la o manastire de maici,si bine-nteles incercam sa ma incadrez cumva programului lor,si sa ajut la treburile zilnice.Astfel,intr-o zi am mers cu o maica cu vitele la pascut in padure,ne-am dus intr-o poiana,am lasat acolo bagajul si vitele si am plecat in apropiere sa cautam un izvor ca sa luam apa.Si l-am gasit,maica a inceput sa bea apa,dar eu am traversat paraul,si am baut astfel.Apoi,maica mi-a spus ca se intoarce la vite sa nu plece din poiana,eu i-am raspuns ca am sa vin dupa cateva momente,astfel maica s-a intors inapoi(a facut stanga-mprejur),eu insa uitasem ca traversasem raul ca sa beau din partea opusa si buna bazata ca trebuie sa o iau inapoia mea,am luat-o ianapoi dar in sensul opus.Si m-am tot dus,uitandu-ma in sus la terminatiile coroanei copacilor,sa vad un palc de lumina,si deci poiana...dar in zadar,m-am tot indepartat si astfel m-am ratacit.Ma aflam la neamt,unde padurea este foarte intinsa.
.................................................. ........pt. Ory............................................... ........................................... Mai putin ma atrage subiectul topicului dar povestea ta este deosebita. De la cap la coada ,chiar daca nu esti un narator iscusit precum ai spus-o, este interesanta din multe puncte de vedere. Si eu cred ca atitudinea maicilor a fost nepotrivita si a lovit sufletul dar inafara de acest aspect este un lucru de mare, mare valoare si bucurie ca s-a produs totusi : arata multa spurcaciune si lucrare de ,,maiestrie" a ispititorului ! si se poate folosi la intarirea in lupta cu el, la cunoasterea mai bine a nemerniciei lui si a tot raul legat de el . Bine ca ai avut mult ajutor de la D.zeu si ai patimit astfel si nu altfel ,in mai rau. Povestea ta ,usor prelucrata artistic duhovniceste, anonimata in protagonist poate fi excelent folosita ca istorioara duhovniceasca tocmai in ce spuneam mai sus : pt. a arata si altora un mod de ispitire , o intimplare la limita supravietuirii si pt. intarirea lor. Eu unul, cu permisiunea ta (blagoslovirea ta),pe care ti-o si cer ,am sa o folosesc. Deci este deosebita istorisirea ! Chiar m-a ,,atins" un pic,m-a pus pe ginduri ,pozitiv desigur, ca sa zic asa. Ma bucur ca dupa ce am citi citeva postari (pe care nu le apreciez mult)am dat peste al tau ...si ca ai avut intuitia sa postezi asa ceva. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne binecuvinteze pe toti ! Last edited by zaharia_2009; 18.10.2009 at 14:07:40. |
|
|||
|
|||
![]()
s-a intamplat acum 2 zile in Melbourne, Australia. o mamica scapa din mana carutul copilului care aluneca pe peron si cade sub rotile unui tren ce tocmai sosea in statie. micutul a scapat doar cu un cucui.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=py6dnYedg8I |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ingerul pazitor, calauza ta din umbra | NECTARIE | Generalitati | 5 | 21.07.2014 11:59:41 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Ingerul pazitor | georgeval | Generalitati | 54 | 10.08.2010 15:29:27 |
Ingerul pazitor | CalinAndrei | Intamplari adevarate | 1 | 31.05.2010 12:29:21 |
Ingerul pazitor in timpul Sfintei Liturghii | giovaninnaa | Sfanta Liturghie | 6 | 11.09.2009 13:52:27 |
|