![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
pai eu ce zic , il cauti pana il gasesti pe cel care iti poate da raspuns la intrebarile tale. Daca la inceputul anului iti propui sa te casatoresti, o iei pe prima buna-rea , sau cauti pana gasesti ceva pe sufletul tau. ai stat de vorba cu tanti Maria sa vezi daca e interesata de teologie? Teologia nu se preda la mase, iar atunci cand se preda in mod organizat se numeste liceu, seminar, facultate. Comoditatea nu e scuza! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Interesanta comparatie. :) Teologia care ar trebui sa se predea lui tanti Maria se numeste cateheza, studiu biblic, iar asa ceva este rar la noi in biserica. Tanti nici nu stie ca asa ceva se practica in unele locuri, insa eu am intalnit preoti care, vorba ta, nu erau comozi si veneau seara sa-i invete pe oameni cuvantul lui Dumnezeu. Si era plina biserica, de la tanar la batran...
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps ortodoxia are tot ce ne trebuie in ea. E COMPLETA ... important e sa vrei sa descoperi si sa acorzi timp si rabdare , rabdare , rabdare ..... multa iubire Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 02:04:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
de asemenea in cultul penticostal care la mine in localiatate au cateva biserici, un vecin si prieten de al meu care a dorit sa se casatoreasca a intampinat probleme cu conducerea bisericii lor in sensul ca nu doreau sa il cunune in ziua cand si-a programat el nunta. desi mie mi se pare ca preotii fiind in slujba comunitatii ar trebui sa ii ajute sa le fie cat mai usor nu sa le mai faca probleme. si atmosfera calda si prietenoasa e doar aparenta care vor ei sa o afiseze. in realitate lucrurile nu stau chiar asa: se barfesc si intre ei si pe altii si nu sunt asa de buni cum vor ei sa para. vorbesc in special de cei din cultul penticostal unde am cunostinte. mandria lor si fatartnicia care o au mie nu imi place. in concluzie eu cred ca doar lipsa de credinta si faptul ca se lasa usor influentati de altii ii determina sa isi abandoneze credinta. Dumnezeu sa ne ajute tuturor! |
|
|
||||
|
||||
|
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte .....
"Costaru Romi" <romi@everystudent.ro> Am si eu o intrebare pentru tine: Daca ar fii sa pleci din lumea acesta in ceruri chiar acum. Si daca ai sta singur(a) in fata lui Dumnezeu si te-ar intreba pe ce baza sa te primesc in prezenta Mea? Ce i-ai spune? Te rog sa citesti acesta prezentare: www.everystudent.ro/a/cunoasterea.html |
|
|
||||
|
||||
|
Esti sigură că ești ortodoxă, Caroline?
|
|||
|
|||
|
am avut o perioada in care am fost la o adunare evanghelica. Stiti cum e la ei acolo, e ceva frumos pe dinafara si putred pe dinauntru, asa imia duca aminte ca ii caracterizam in copilarie si am realizat cu adevarat aceste lucru, cei mai mari pacatosi si raufacatori, se duc acolo, crezand ca dac fig de mustrarea oamenilor, si de moralitate in general, ""au gasit pe Domnul Isus", inclin sa cred k se cam inseala. hai sa va mai spun cva, eu snt d la tara si domaniul in care lucrez, agricultura imi da sansa de a vedea Dumnezeirea si pe acest Isus, care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire, sa pogorat din Ceruri, sa intrupat, sa rastignit, si a Inviat a 3 zi din morti, intru fel foarte simplu si usor de inteles. Spre exemplu, intro zi ingrijeam tomatele rosii, trebuia sa dau jos de pe planta , micii copili (parti noi si mult mai frumoase, care cresc la fiecare frunza in parte, si care consuma din energia si hrana plantei, daca nu sunt indepartati, in timp util, astfel planta, nu mai poate da rod), si ma gandesc ca asa e si cu Biserica Lui Hristos, in principal e Una singura, dar dea lungul timpului mai rasar vlastare unde se canta frumos, se petrece intru Domnu placut , pentru ca la bisericatre sa stai 4 h in picioare si acolo stai 3 pe scaun, dar cred eu ca va veni clipa in Gradinarul, va veni si va indeparta acesti "copili" vlastare pierdute ale bisericii adevarate, voi mai reveni
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 18:05:04 |
| Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 14:35:47 |
| Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 14:59:30 |
| Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 17:26:07 |
|
|