![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Important este, totusi, sa incercam.
|
|||
|
|||
![]()
Noi romanii am considerat dintotdeauna carnea de porc ca fiind cea mai gustoasa, inclusa cu mult patos in traditia noastra de Craciun. Aceasta adresare a lui Hristos a fost facuta unidirectional - catre evreii care nu maninca porc, si il considera scirbos astfel asociind aceste zicatori cu acest animal, insa noi nu le intelegem deoarece il adoram.
Deci adresarea nu este universala, asa cum ar fi trebuit sa fie. Banuiesc ca Hristos spera ca odata cu raspindirea bisericii Sale porcii vor fi eliminati din meniul crestinului si astfel va intra in topul animelelor denigrate...insa aici s-a inslelat. La asa ceva nu se renunta cu una cu doua :)) Last edited by andreicozia; 18.12.2009 at 16:26:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-i ierte! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Toate mincarurile(ANIMALELE) au fost binecuvintate(viziunea lui PETRU) de DUMNEZEU.
Nu ce intra in gura il strica pe om ci ce iese pe gura. |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar nu se pot discuta probleme legate de religie si duhovnicie cu oricine, insa nu inteleg de ce trebuie sa-i faci porci si ciini?
Foarte multa lume si-au pierdut dorinta de a mai vorbi despre Dumnezeu si cele sfinte in urma unor traume pe care le-au suferit de pe urma acestor influiente, insa asta nu inseamna ca o sa-i facem porci mizerabili si ciini Pe voi nu v-a lasat sotul sau sotia cu copilul in brate pentru a fugi de responsabilitati la minastire sau la sectanti asa cum cunosc eu cazuri sau acele femei care au fost batjocorite psihic si traumatizate fizic de lucratorii duhovnicesti"... Cum credeti ca vor mai vedea acesti oameni "cele sfinte"? Oare vor mai fi receptivi la discutii religioase? Oare merita ele si ei sa fie numiti porci, scroafe si catele deoarece nu mai APRECIAZA discutiile duhovnicesti? Hmmm?...nu prea cred! |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate.
Multi mai sint si mult rau fac iar eii cred ca fac bine. |
|
||||
|
||||
![]()
Always preach the Gospel, sometimes (sau "when necessary") use words. -- St Francisc de Assisi
"Margaritarele" nu sunt de aruncat niciodata, nici la porci, nici la altcineva. Daca te consideri urmas al lui Hristos, nu poate sa existe un timo in care nu mai faci ceea ce trebuie ca si crestin fiindca nu esti in companie potrivita... Am avut pentru scurt timp in liceu un prof de religie, preot chair, care niciodata nu incepea/sfarsea ora cu o rugaciune pe motiv ca nu e atmosfera de rugaciune. Ce atmosfera de rugaciune vrei intr-un liceu? Dar asta nu inseamna ca nu poti sa spui un Tatal Nostru... Niciodata nu stii cand arunci o samanta care sa faca rod. Cat despre vorbit cu ne-credinciosi despre credinta...nu sunt pentru manifestari excentrice de credinta, nici pentru trasul de maneca...greu cred ca atragi pe cineva care duce o viata seculara cu habotnicia. Dimpotriva, mai curand trezesti interesul manifestandu-ti discret credinta. Apoi mi se pare foarte gresit sa ignori sau sa nu raspunzi la intrebarile despre credinta care vin din curiozitate sincera. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomeniti-o in rugaciunile voastre | dorinastoica14 | Rugaciuni | 9 | 29.06.2011 21:39:15 |
Pomeniti-o in rugaciunile voastre | adyy17 | Umanitare | 6 | 25.01.2011 23:00:06 |
SOS-chinezi aruncati in strada! | heaven | Umanitare | 13 | 19.02.2009 21:11:03 |
Puterea rugaciunii voastre | E_my | Umanitare | 3 | 08.02.2008 20:43:47 |
|