![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la chipul lui Dumnezeu din mine, nu sa scotocesc pana gasesc nereguli la ceilaltii. Domnul Iisus a slefuit pana la perfectiune chipul Sau in Om, dar i-a slefuit si pe cei ce-L urmau. Multumesc si eu tare frumos de urare. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
Una dintre teorii afirma ca Iisus Hristos,in perioada de care spui,ar fi facut parte din esenieni,o grupare foarte asemanatoare calugarilor din ziua de azi.
Putine amanunte gasesti pe Google. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti lasa pentru o clipa poezia si enumera-mi si mie ce vrei sa spui, ca nu inteleg o iota. Ce legatura are gasireaa neregulilor cu ce vorbim aici. Nu te grabi, in caz ca esti la un spritz cu prietenii:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din cauza intunecimii din mintea mea. Mai caut, cand gasesc ceva bun, o sa comunic. Deocamdata atat am reusit sa scot din ea. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe mine nu ma deranjeaza daca nu stiu ce a facut iisus intre 12 si 30 ani. ar avea o relevanta acest lucru?daca da,de ce?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acestia sunt anii formatori ai fiintei umane, si deci ESENTIALI pentru noi cei care vrem sa ne imbunatatim situatia noastra de simplii muritori, invatind de la cei mai BUNI CA NOI. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() cat traim,invatam,cand murim,tot nestiutori murim
Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 Last edited by codana; 29.12.2010 at 19:43:27. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și Iisus sporea cu înțelepciunea și cu vârsta și cu harul la Dumnezeu și la oameni. " Luca 2,52 Hristos Iisus, la varsta maturitatii fiind nu avea nevoie sa il invete cineva ceva intrucat EL ca Dumnezeu stia toate: "Și iudeii se mirau zicând: Cum știe Acesta carte fără să fi învățat? " Ioan 7,15 Hristos Iisus ne daruieste Duhul Sfant care din Tatal purcede: "Iar nouă ni le-a descoperit Dumnezeu prin Duhul Său, fiindcă Duhul toate le cercetează, chiar și adâncurile lui Dumnezeu. 11. Căci cine dintre oameni știe ale omului, decât duhul omului, care este în el? Așa și cele ale lui Dumnezeu, nimeni nu le-a cunoscut, decât Duhul lui Dumnezeu. 12. Iar noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul cel de la Dumnezeu, ca să cunoaștem cele dăruite nouă de Dumnezeu; 13. Pe care le și grăim, dar nu în cuvinte învățate din înțelepciunea omenească, ci în cuvinte învățate de la Duhul Sfânt, lămurind lucruri duhovnicești oamenilor duhovnicești. 14. Omul firesc nu primește cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie și nu poate să le înțeleagă, fiindcă ele se judecă duhovnicește. 15. Dar omul duhovnicesc toate le judecă, pe el însă nu-l judecă nimeni; 16. Căci "Cine a cunoscut gândul Domnului, ca să-L învețe pe El?" Noi însă avem gândul lui Hristos. " II Corinteni cap 2 iar daca noi oameni fiind avem acces la deplinatatea cunoasterii in Duhul Sfant, cu atat mai mult Hristos Iisus ce ce ne daruieste harul: "Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu. " Ioan 14,26 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Traditia Bisericii s-au mai transmis pe cale orala diverse minuni care s-au intamplat prin locurile pe unde a fost, si in scrierile apocrife la fel. Insa cum nu avem dovezi clare ca sunt reale nu putem sa le numim ca atare, dar nici nu zicem ca sunt minciuni. Ci doar ca nu stim ce-i cu ele. Tot din traditie se zice ca un baiat devenea/era considerat barbat la iudei in jurul varstei de 30 ani, pana atunci fiind oarecum nebagat in seama de oameni in cazul in care dorea sa-si exprime o parere. Deci cam atunci era majoratul social la ei. Daca gresesc va rog sa ma corectati.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare. Caut raspuns | Bogdan N | Calugarul | 24 | 15.02.2012 22:39:36 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
nu gasesc un raspuns | piedonee | Generalitati | 7 | 11.09.2011 14:31:52 |
O intrebare fara raspuns! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 27.12.2010 19:59:39 |
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! | nede_mar | Intamplari adevarate | 2 | 01.06.2009 11:20:58 |
|