Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2011, 12:36:01
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

11 septembrie mai provoaca durere doar pentru o mica parte din lume - rudele acestora. Cealalta parte, numeroasa, este insensibila, construieste doar scenarii. Mi-as dori sa vina ziua cand un eveniment tragic dintr-o tara sa fie eveniment tragic pentru toate tarile, nu doar simple stiri.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 12:38:31
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Mi-as dori sa vina ziua cand un eveniment tragic dintr-o tara sa fie eveniment tragic pentru toate tarile, nu doar simple stiri.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Eu mi-aș dori să vină ziua să nu mai fie evenimente tragice nicăieri.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 12:48:25
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu mi-aș dori să vină ziua să nu mai fie evenimente tragice nicăieri.
Ceea ce am spus, cred ca este pasul spre ceea ce ai afirmat tu - pacea. Sa ne ajute Dumnezeu sa traim si aceste vremuri de pace pretutindeni.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 15:38:17
stefmir stefmir is offline
Member

Data înregistrării: 18.05.2010
Locație: Valahia
Implicit Si-au explodat singuri turnrile idiotii. NU POT SA INTELEG DE CE.

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
In acest caz am CONVINGEREA ca a fost vb de o demolare (prin explozii controlate, facute profesional)

Nu e vb de nici un act terorist aici. CLAR

Am vazut cum aratau resturile cladirii. PESTE TOT erau semne absolut evodente ale unei demolari controlate.
Prabusirea in sine a aratat 100% ca ce a fost- o demolare controlata.

E multa lume-arhitectii turnurilor, inginerii constructori- TOTI spun ca turnurile nu se puteau prabusi de la un avion. Acel avion ar fi provocat distrugeri masive unde a intrat, dar in nici un caz nu putea provoca acel colaps al etajelor ca un castel de carti de jos, si in nici un caz nu ar fi putut sa provoace parbusirea celui de-al doilea. E absolut evident.

Barele de otel sectionate profesionist, exploziile controlate, prabusirea absolut specifica demolarilor... multe din victimele care au supravietuit sustin ca inainte de avion au auzit explozii mici si repetate in interiorul cladirii.

TOTUL e evident... de aceea au si facut repede cuartenie p-acolo...

Si-au explodat singuri turnrile idiotii. NU POT SA INTELEG DE CE.

http://www.youtube.com/watch?v=RTILc...eature=related gasiti o gramada de filmulete care evidentiaza exploziile controlate, care arata barele de otel taiate specific, care arata argumentele constructorilor si planul caldiririlor, imposibil de demolat complet doar cu un avion...
Adica autoritățile americane, in speța CIA, FBI, Pentagonul, Serviciile Secrete, etc complotează si se ocupa cu măcelărirea concetățenilor? Asa conspirație mai zic si eu ......, Si nici nu transpira nimic in presa. Totul iese perfect. Ca sa ce? Sa aloce resurse mai mari unor servicii sau sa invadeze o tara ultrasaraca ca Afganistanul.... Putem sa continuam asa la nesfârșit, inocentul Bin Laden si acoliții sai nu au nici o vina. el de fapt ii iubește pe americani, dar desigur conspiratorii i-au inscenat totul.... Pana la urma nici nu exista America, e doar o invenție ca răutăcioșilor capitaliști vesteuropeni ca sa-i sperie pe tovarășii de la est.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 16:33:29
WhiteChakra's Avatar
WhiteChakra WhiteChakra is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2011
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Adica autoritățile americane, in speța CIA, FBI, Pentagonul, Serviciile Secrete, etc complotează si se ocupa cu măcelărirea concetățenilor? Asa conspirație mai zic si eu ......, Si nici nu transpira nimic in presa. Totul iese perfect. Ca sa ce? Sa aloce resurse mai mari unor servicii sau sa invadeze o tara ultrasaraca ca Afganistanul.... Putem sa continuam asa la nesfârșit, inocentul Bin Laden si acoliții sai nu au nici o vina. el de fapt ii iubește pe americani, dar desigur conspiratorii i-au inscenat totul.... Pana la urma nici nu exista America, e doar o invenție ca răutăcioșilor capitaliști vesteuropeni ca sa-i sperie pe tovarășii de la est.
Poate presa e de partea lor ? Poate marele terorist numit Bin Laden n-a existat niciodata ? Deschideti ochii, nu mai haliti tot ce vedeti la TV.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 17:12:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Deschideti ochii, nu mai haliti tot ce vedeti la TV.
Subscriu. Credeți mai degrabă tot ce citiți pe forumuri!
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 20:08:38
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Cati americani erau in cele 2 turnuri si cati imigranti? Si stai linistit, presa americana a facut destul tam-tam pe chestia asta. Cand vine vorba de bani anumiti oameni nu au nici mama si nici tata.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 21:27:18
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sonia19 Vezi mesajul
sper ca ati fost ironic cu sintagma "tara pacificatoare si iubitoare de intelegere intre natiuni". Victimele atentatelor merita comemorare si treuie deplanse, dar de aici pana la a peria SUA in felul acesta e cale lunga.
Haideti sa ne inchipuim o clipa ce ar fi Lumea fara super-puterea SUA ???
Credeti ca germania nazista si rusia sovietica,puterile perdante si revansarde ale ww2, ar ramane la fel ca azi in chip de lupul sur travestit de nevoie in oita blanda ???
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 21:31:43
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
ai ceva de spus despre durerea unor nevinovati?despre victimele politicii si/sau religiei?acest post este dedicat lor,copiilor care si-au pierdut tatal sau mama,sotilor care nu s-au mai intalnit seara acasa,parintii carora li s-au aratat fragmente din ceea ce a fost fiul lor numai cu cateva ore in urma!
daca nu,atunci nu am nevoie de ironie!
va referti la victimele SPETNAZ ( MADE IN URSS ,VIA PUTIN !) facute in cecenia,sau la beslan,in nagorno=karabah,sau tiraspol,in anii 92 ???
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 21:35:29
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit da !

de unde atata iubire pentru daramatorii bolsevici de biserici,la niste vasnici aparatori ai ortodoxismului romanesc ???

orice gest de incruntare la adresa uriasului bun SUA, singura putere mondiala care se straduieste sa pastreze un echilibru pacificator mondial,intr-o lume plina de ambitii revansarde ale diverselor puteri regionale,este un act de tradare la adresa intereselor statului Roman, si o inchinare inexplicabila idolilor rosii din rasari,adica ateismului marxist !

Cam ciudat si hazliu pentru niste auto-pretinsi vasnici ortodocsi !!!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Corneliu Zelea Codreanu – 13 septembrie – 111 ani de la naștere colaps Generalitati 61 17.10.2017 16:00:44
Concertul Marduk de pe 5 Septembrie SyntheticBlack Generalitati 48 28.08.2012 13:10:51
Actul pacatos al lui Adam si Eva zzzzzz Generalitati 34 04.09.2011 19:11:04
2 septembrie- Ziua trecerii la cele vesnice a parintelui Serafim Rose costel Stiri, actualitati, anunturi 32 06.09.2010 16:36:18
Muntele Athos 18 septembrie microbuz 0745395777 vivaturism Stiri, actualitati, anunturi 0 18.08.2008 09:58:41