![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand iubesti, o vezi pe cea iubita ca fiind cea mai frumoasa. Se stie foarte bine ca frumusetea trupeasca piere. Daca ne vom casatori doar pentru acest lucru, ar insemna ca atunci cand trupul imbatraneste sa punem capat relatie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cred eu, si as spune chiar ca fetele care arata bine pot fi catalogate si ca fiind superficiale, atragand in consecinta barbati superficiali. Dumnezeu trimite fiecaruia omul potrivit...atunci cand exista credinta si idealuri sanatoase. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ps: Si barbati carora le place o fata draguta nu ca sunt neaparat superficiali.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Raspuns la P.S....evident.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata un cuvant deplin, dupa inima mea. Va multumesc! (o singura completare, va rog sa imi permiteti: trimite Domnul Milostiv, cred eu, si atunci cand aceste bune daruri sunt respinse, vai, de catre om; tocmai spre dobandirea lor, prin aproapele, care se ispiteste din greu cu cel nevoias si astfel, prin rabdare si nevointa, intru iubirea jertfelnica se desavarseste, se sfinteste si el...:) AMIN+ |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul exista in cer independent de corpul fizic inainte de a cobori in fizic? | gavriil | Din Vechiul Testament | 63 | 22.01.2016 22:43:56 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
Massmedia influenteaza mintile juvenile | Pavel_C | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 06.04.2010 19:12:23 |
aspectul fizic | romandragut | Generalitati | 42 | 28.07.2009 12:00:44 |
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? | ory | Generalitati | 29 | 06.05.2009 10:25:14 |
|