![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai sa nu ne temem ci "veti calca peste serpi" si "chiar daca vor manca ceva vatamator nu le va face rau" si chiar "cu cei nelegiuiti li s-a ingaduit sa locuiasca". Cel care a stricat iadul poate strica orice altceva din arsenalul raului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vorbele astea cred ca sunt valabile pentru cei desavarsiti, pentru Sfintii Lui Hristos, nu pentru crestinii de rand. Noi suntem ca vamesii, ca Zaheu si ca fiul ratacitor, ca talharul de-a dreapta... Cine dintre noi a vandut toate, lepadandu-se de sine si urmand Invatatorului?
|
|||
|
|||
![]()
Si tanguirile "vai de noi", "sariti ca o sa ne faca si o sa ne dreaga" probabil ca te apropie de starea desavarsitilor? Hai, frate. Sunt medic. E bine sa nu incerci sa-mi explici ce rele pot face chimia si genetica decat daca stii bine ce spui, desi as fi fericit sa stii mai multe ca mine si sa pot eu sa invat ceva. Stiu prea bine despre aceste rele in teorie si din carte, datoria mea e sa caut unde e leacul, altfel acest "prea bine" va fi prea rau pentru cei suferinzi. N-am pomenit bolnav sa se vindece cu "aoleu ce greu sunt bolnav" si nici cu scrisori la cei care raspandesc boli "fii bun, nu mai fa din astea". Petitii. Hm, da. E mai bine ca nimic dar gandeste-te in ce postura ne punem. "Draga Cezarule, de bine ce complotezi cu slugile tale sa spurci mancarea la nivel de politica de stat te rugam sa-ti aduci aminte sa fii baiat bun si sa te lasi de aceste rele". Nu suna prea eficient. Eu in locul baietilor cu ochelari de sarma si costume care seamana toate intre ele din "acele" cancelarii as zice "aha, se tem, pai mai dati-le 101282 de zvonuri si mai faceti-i sa se si certe intre ei, ca dupa aceea se vor teme mai mult si noi tot ce stim noi vom face. A, si pe x si y care sunt capeteniile lor mai capabile persecutati-i din umbra pana le piere cheful". Sa dea Dumnezeu sa ma insel. O sa ma intrebi care e totusi remediul. Dumnezeu este remediul suprem. Citeste cartea lui Tobie si ai sa vezi pana unde poate fi Dumnezeu invatatorul fara carte al celor cu carte. Are numai vreo 9 pagini. Orice medic, dar si oricine are aplecare sa inteleaga ce este vindecarea e bine sa o citeasca, si dupa aceea sa se roage sa-l citeasca ea pe el. :) Apropos, fratii protestanti au scos-o din Biblie, cu cuvant ca e necanonica si alte basme. Ca stia el ce stia taticul lor care i-a povatuit la sofisme d-astea.
Last edited by inorog; 31.01.2010 at 14:00:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|