![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Revenind la subiect, aud destule lucruri rele ce se vor intampla inca de anul viitor si fel si fel de presupuneri astrologice.Iarasi am auzit ceva cu incalzirea globala si inversarea polilor s.a.m.d.Se spune ca 2000-2009 a fost cel mai calduros deceniu din 1850 incoace.Ma uitam la televizor si am prins o parte din emisiunea aia pe antena 1 spre sfarsit, in care zicea un batran e posibil sa se intample cataclisme in natura in anii ce vor veni si chiar e posibil ca viata biologica in urma anumitor cataclisme sa inceteze pe Terra.Nu am inteles exact ce, am prin emisiunea pe final, aia a lui Madalin.Vorbea omu de inversarea polilor, de planete , s.a.m.d.Tot asha din cate am auzit din punct de vedere atrologic se asteapta ca sa se intample ceva important in 2012.Se spune ca in 2012 vom avea o aliniere a planetelor si ca soarele va intra in aliniament galactic.
"Astronomii moderni au confirmat că, la data solstițiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeași linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată." "Odată cu trecerea timpului și apropierea de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale și bruște de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar "ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului (odata cu mediatizarea acestui subiect, au inceput sa fie retrase multe articole de pe net...Un prieten de al meu din Anglia le avea scrise, acum nu mai stiu ). Teoria este susținută de mayași, care prevăd ca “sfârșitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012. Excepționali matematicieni și astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar și decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuțioase a soarelui, a planetelor și a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoșteau locația exactă a centrului galaxiei, dând o importanță deosebită nașterii și dispariției stelelor. Bazându-se pe o combinație între divinații și calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic și cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstițiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeași linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată. Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârșitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător și inimaginabil se va petrece cu planeta noastră și implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine să le cunoaștem." Colac peste pupaza : A-ti vazut filmul 2012? :) Ca idee filmul este foarte interesant , dar ca poveste ajunge foarte alungit si plictisitor.Oricum tema filmului este interesanta.Pacat ca tine aproximativ 3 ore :)). |
|
||||
|
||||
![]()
Orice crestin adevarat nu se pregateste pentru anul 2012, ci isi traieste fiecare zi ca fiind ultima: iubind si multumind.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa modul in care se anticipeaza atat de oameni de stiinta , de astronomi(apropo mai sus in loc de astrologi am vrut sa zic astronomi, le cam incurc des)cat si de astrologi e de asteptat sa se intample anumite schimbari in sistemul nostru solar si la nivelul planetei noastre pana in 2012 si in 2012,schimbari care deja incet, incet au inceput sa se intample.Intr-un film documentar, "The Inconvinient Truth", Al Gore vorbeste si acolo de incalzirea globala ,de stratul de ozon, de invelisul protector al pamantului,de scoarta pamantului si de topirea ghetarilor,lucruri care pot duce la cresterea nivelului marii si a oceanelor.Tot Al Gore zicea in filmul documentar ca incalzirea globala va fi urmata de o noua perioada glaciara.Explica acolo si de curentii oceanelor , si de mai multe treburi.Am auzit ca si alte planete din sistemul nostru solar sufera incalziri la nivelul lor.
Un corp ceresc, recent pătruns în sistemul solar - o nouă cometă - s-a apropiat foarte mult de Pământ (cauzând - n.a.) dispariția ulterioară a stratului glaciar (Immanuel Velikovsky, CiocnireaLumilor, Ed. Lucman, Bucureti). 3. Situația prezent - topirea ghețarilor de la Poli se face într-un ritm accentuat. Modificările de clim, geologice, etc., se vor accentua deoarece planeta Eris/Nibiru nu a trecut nici mcar pe lângă Pluto,apropierea maximă de Pământ fiind așteptată în perioada 2010-2012. În prezent fenomene identice (Încălzirea globală,activarea vulcanilor, etc.) au loc și la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeași: Eris/Nibiru. Câteva exemple: 1. Luna Triton a lui Neptun se încălzește (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999) 2. Pluto trăiește o încălzire formidabilă (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002) 3. Erupție vulcanică pe Io, satelitullui Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002) 4. Încălzirea planetei Marte (ABC News, 7 decembrie 2002) 5. Încălzirea planetei Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetătorii de la UCLA (University of California, Los Angeles) -departamentul de fizică și astronomie și cei de la Universitatea din Boston au remarcat că temperatura atmosferei superioare a lui Saturn este mai mare decât prevăzuseră. Astfel, profesorul Alan Aylward de la UCLA consideră necesară reexaminarea ipotezelor de bază referitoare la atmosfera planetară și determinarea cauzei Încălzirii observate. Tot el a semnalat un proces asemănător și la nivelul planetei Marte, concluzionând: Studiind ce se petrece în alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei. Astea sunt lucruri care se observa la un anumit nivel.Este deja cunoscut ca ne aflam intr-o incalzire globala atat noi Terra, cat mai nou s-a constat ca si alte planete din sistemul nostru solar.Astronomii spun ca la solstitiul de iarna din 2012 soarele se va afla in aliniament galactic si ca vom avea o aliniera a planetelor din sistemul nostru solar.Asadar e posibil ca planeta noastra sa aiba de suferit niste schimbari pana in 2012 si in 2012.Personal sunt de acord cu tine ca un credincios trebuie sa privegheze tot timpul, dar nu strica sa stim lucrurile astea, si nici o informatie nu e de prisos.E mai bine sa stim din timp si sa anticipam , ca sa fim pregatiti si de ce nu la un nivel mai mare decat mine oamenii sa gaseasca solutii de rezolvare a acestor probleme. Last edited by Danut7; 10.12.2009 at 13:45:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa parerea mea este o spaima milenarista inspirata de duhuri inselatoare, sau de un sentiment colectiv de vina.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca in timp ce tot mai multa lume se va intoarce spre comunicarea primitiva cu duhurile cazute (e.g. practica "stiintifica" a hipnozei prin care s-au obtinut aceste "informatii") si vrajitorie, "profetiile" si spaimele de genul asta se vor inmulti. Pedeapsa lui Dumnezeu pentru astfel de practici si credinte este cumplita, dar dupa parerea mea va veni fulgerator, nu la o data trambitata cu atita emfaza, surle si fanfare. Ar putea veni oare chiar mai repede pentru cei care nu renunta la caile lor rele? Deci trezirea si intoarcerea la credinta adevarata trebuie sa se faca ACUM si nu prin spaime milenariste care dincolo de elementul soc nu produc nici o schimbare consistenta si de durata in sufletul omului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Anul 2012 nu este un an in care Dumnezeu va fi in concediu de odihna. Asa ca e bine sa nu ne mai aventuram in a spune ce se va intampla in anul X, ci sa punem inceput bun in orice zi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca trebuie mai intai sa fie cu adevarat primit in inima credinciosului, nu crezi? De ce tot timpul se cauta in afara ceea ce trebuie gasit inauntru? "De ce cauti pe cel viu printre cei morti?"are un mare inteles..., neinteles cum trebuie din pacate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imparatia cerurilor va veni cand vom fi cu totii mantuiti, adica in noi insine, asta se intelege prin mantuire, dar aici e mult de lucrat...vorbesc la modul general.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce insemnatate are pentru voi sarbatoarea Pastelui? | lacrimi | Diverse Sarbatori | 4 | 06.04.2010 00:23:38 |
Apocalipsa in 2012? | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 21.03.2010 18:59:08 |
Filmul 2012 | dumitrucelmare2000 | Resurse ortodoxe on-line | 11 | 14.01.2010 12:17:00 |
misterul-2012 | AngelSmile | Generalitati | 20 | 26.06.2007 12:05:51 |
|