![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai era o prezicere antica cum ca imparatia cerurilor va veni pana va trece o generatie. Sper ca intelegi de ce ma lasa rece prezicerile maiasilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In 2012 nu se spune ca va veni sfarsitul lumii,ci se va trece la o alta etapa din evolutia omenirii,o etapa in care va trebui sa ne axam mai mult pe spiritual. |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit si am vazut mai ales multe lucruri nu cred ca e nimic adevarat oricum orice ar fi trebuie sa ramanem crestini si cu frica lui Dumnezeu putem invinge acel moment care va sa vina.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va depinde de fiecare dintre noi incotro ne vom indrepta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. "Unii din cei care stau aici nu vor gusta moartea pana nu vor vedea Imparatia Cerurilor venind" - Imparatia Cerurilor a inceput sa vina odata cu Invierea, si cei care au crezut au vazut-o. Dupa cum a mai spus Hristos, "Imparatia Cerurilor este inauntrul vostru". 2. "Nu va trece neamul acesta pana nu se vor intampla toate astea" - Se refera la distrugerea Ierusalimului si a Templului, ceea ce s-a intamplat in anul 70, dupa vreo 37 de ani de la Profetie. Alta Profetie interesanta din Vechiul Testament. Nu mai retin care Profet a spus ca un anume oras (Tirul sau Sidonul parca) va fi distrus si ramasitele lui aruncate in mare. Orasul a fost intr-adevar distrus (nu mai retin de cine), iar populatia s-a refugiat pe o insula aflata la foarte mica departare. Distrugatorii au aruncat ramasitele orasului in mare ca sa construiasca un "pod" pe care sa ajunga la populatia refugiata. Bogdan. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred in aceea cu 2012 pentru ca am citit intr-o carte ( Pelerinul romanesc) ca sfarsitul lumii va veni cu un anume antihrist dar inainte de asta se va uni toate statele lumii intr-un singur stat in care se va alege un conducator si acesta va fi antihrist.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfânta Evanghelie după Luca, capitolul 17: 31. În ziua aceea, cel care va fi pe acoperișul casei, și lucrurile lui în casă, să nu se coboare ca să le ia; de asemenea, cel ce va fi în țarină să nu se întoarcă înapoi. 32. Aduceți-vă aminte de femeia lui Lot. 33. Cine va căuta să-și scape sufletul, îl va pierde; iar cine îl va pierde, acela îl va dobândi. 34. Zic vouă: În noaptea aceea vor fi doi într-un pat; unul va fi luat, iar celălalt va fi lăsat. 35. Două vor măcina împreună; una va fi luată și alta va fi lăsată. 36. Doi vor fi în ogor; unul se va lua altul se va lăsa. Asadar, eu de-aici inteleg asa: va fi si zi si noapte. Pai cum asa? Pai simplu, Terra e sferica... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar totusi de unde tragi concluzia ca este sferica? ca acelasi fenomen se intimpla si cu o placa care se roteste... zi -noapte |
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ca am putea fi doar pe placa unui mare patefon, numai ca nu suntem...iar tu ai intrebat altceva: "De ce nu ne-a spus nimic despre Terra si sfericitatea ei, atunci cind a amintit de stele, cer si astrii? Eu am o mare credinta in Mintuitorul nostru si mai ales in scoala pe care a lasat-o in urma lui - crestinismul- insa nu pot intelege aceste mici nelamuriri , sunt ca niste detalii tehnice care lipsesc dintr-un manual de folosire, ma intelegi?"
|
|
||||
|
||||
![]()
Din nou ne preocupam de lucruri nesemnificative. Ne-ar ajuta sa ne mantuim mai usor daca am sti ca Pamantul e sfera, elipsoid, cub sau mai stiu eu ce?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce insemnatate are pentru voi sarbatoarea Pastelui? | lacrimi | Diverse Sarbatori | 4 | 06.04.2010 00:23:38 |
Apocalipsa in 2012? | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 21.03.2010 18:59:08 |
Filmul 2012 | dumitrucelmare2000 | Resurse ortodoxe on-line | 11 | 14.01.2010 12:17:00 |
misterul-2012 | AngelSmile | Generalitati | 20 | 26.06.2007 12:05:51 |
|