![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca vrem intr-adevar sa-L urmam pe Hristos si sa renuntam la celel lumesti, de ce nu acordam atentie maxima acestui "obiectiv"? De ce nu ne calugarim? Ne trag toate aceste desertaciuni... S-ar putea sa spunem "Bine bine e frumos in manastire, ....dar parca n-as renunta la internet, doar uite ce frumos e, rugaciunea da e frumoasa dar .... nu pot renunta totusi la jocurile pe calculator ... imi ofera o satisfactie interioara ..." etc Si chiar de ar fi sa renuntam la acestea, vom avea drept obstacole familia, prietenii, caci grea poate fi despartirea. Sa te duci la ai tai care stau si se spala pe creier singuri uitandu-se la televizorul propagandist si sa spui asa direct: "Mai, eu ma calugaresc". Le astupi complet gura... Usor putem noi vorbi, "Eh ca lasa ca nu-i asa de greu" sau "Eh... daca vrei sa-L urmezi pe Hristos nu-i chiar asa de greu", dar pentru unii cine stie poate ca aceste lucruri constituie intr-adevar un obstacol mare.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Semenii nostri nu trebuie judecati de catre noi pentru ca nu suntem in masura sa facem o judecata obiectiva. Pacatele le putem judeca dar nu persoanele.
Apoi tineretul este rezultatul educatiei care i-a fost data de catre societate, mai bine zis de parintii si apropiatii lor. Ca unii s-au mai intors, asta e mila lui Dumnezeu. Ce semanam aia culegem. Cu siguranta nu s-ar apropia cineva de tineri daca ii mai si critica. Ca de parca n-ar avea si ei problemele lor.(de ordin spiritual...). Sa fie bagati cu totii in aceeasi oala mi se pare nedrept.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai este un aspect: poate ne vom trezi că cei pe care i-am judecat se vor intoarce la Dumnezeu si vor umple Raiul, iar noi vom merge la osanda vesnica pentru ca i-am judecat....
|
|||
|
|||
![]()
da ascultati si versurile mai ...
http://www.youtube.com/watch?v=FtnGj...eature=related si apoi dati-va cu parerea ... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|