![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Danut, ai zis ca tot asa am ramas. Pai nu te astepta ca omul sa se schimbe peste noapte. Nici nu am inceput sa citesc ce mi-ai dat; abia de luni incolo sper sa gasesc timp. Si ideile se schimba greu, cu mult studiu si rabdare, plus rugaciune . Crede-ma, ca eu stiu, am mai multa exprienta in prozelitism. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Crede-ma ca in mana lui Dumnezeu ma simt ca acasa.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa mint. Mi s-ar spune sa ma lepad de botezul pe care il am si de tot ce am trait si sa declar ca e satanic. Ori eu stiu ca nu e asa. Legamantul meu cu Dumnezeu nu are cum sa fie satanic sau gresit. Eu am facut un legamant; e promisiunea mea fata de El. Nu pot sa lepad promisiunea pe care I-am facut-o ca Il voi urma pana la moarte; Ar insemna sa spun ca m-am razgandit si-mi retrag promisiunea si Dumnezeu m-ar considera inconsecventa.
In plus, "convertire" inseamna a schimba ceva; eu nu am ce sa schimb, credinta e una. Cand am venit la penti nu am considerat ca-i parasesc pe ortodocsi, caci nu am fost niciodata o ortodoxa convinsa sau practicanta; eu doar m-am intalnit cu Dumnezeu si am facut apoi legamant cu El. Dar tu de ce ai vrea sa ma convrtesc?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu Dumnezeu te puteai intalni cand erai ortodoxa,si un ateu se poate intalni cu El,nu trebuie sa fie penticostal,caci El e peste tot,dar Adevarul l-a pus intr-o singura Biserica. |
|
||||
|
||||
![]()
de fapt,cred ca te-au atras ideile membrilor si te-au manipulat.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce crezi ca as fi mai usor de manipulat decat tine?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
probabil ai mai multa nevoie de prieteni si la voi oamenii fac prietenii mult mai usor si poate ca asta te-a atras.
Zic ca ei manipuleaza,pt ca atunci cand le dai un argument si nu stiu ce sa spuna,ca sa fuga de raspuns,incep sa spuna lucruri sentimentale(frumoase ele),numai ca ei le spun ca sa devieze de la subiect. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|