Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2009, 21:48:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Ioana-Andreea , lor le place mai mult sa ridiculizeze Scriptura cand vine vorba despre aceste versete si nu numai, la modul absurdului chiar.

Nu prea ai cu cine.Dar toate invataturile lor sunt "biblice".
Nu a ridiculizat nimeni Scriptura, Danut. Ioana chiar a fost o scumpa ca s-a straduit si a cautat in Biblie, fata de altii care nici nu se deranjeaza. Niciunul nu ne-am nascut invatati, nici noi nu stim totul, dar Dumnezeu gaseste placere in omul care cauta sa cunoasca Adevarul.

Danut, ai zis ca tot asa am ramas. Pai nu te astepta ca omul sa se schimbe peste noapte. Nici nu am inceput sa citesc ce mi-ai dat; abia de luni incolo sper sa gasesc timp. Si ideile se schimba greu, cu mult studiu si rabdare, plus rugaciune . Crede-ma, ca eu stiu, am mai multa exprienta in prozelitism. Asa ca fii rabdator.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 05.12.2009, 23:11:08
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu a ridiculizat nimeni Scriptura, Danut. Ioana chiar a fost o scumpa ca s-a straduit si a cautat in Biblie, fata de altii care nici nu se deranjeaza. Niciunul nu ne-am nascut invatati, nici noi nu stim totul, dar Dumnezeu gaseste placere in omul care cauta sa cunoasca Adevarul.

Danut, ai zis ca tot asa am ramas. Pai nu te astepta ca omul sa se schimbe peste noapte. Nici nu am inceput sa citesc ce mi-ai dat; abia de luni incolo sper sa gasesc timp. Si ideile se schimba greu, cu mult studiu si rabdare, plus rugaciune . Crede-ma, ca eu stiu, am mai multa exprienta in prozelitism. Asa ca fii rabdator.
daca sunt o scumpa,dc nu ma crezi si nu vii Acasa? :D
Vechi 05.12.2009, 23:44:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
AndruscaCIM, din lipsă de ocupație ai început să te citezi pe tine? :)
Lasa autoquote-urile mele...tu incearca sa raspunzi la intrebari mai bine, can you????...cu argumente Scripturistice, asa cum stii tu...ca doar esti baiat mare!!!
Vechi 06.12.2009, 15:43:32
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
daca sunt o scumpa,dc nu ma crezi si nu vii Acasa? :D
Crede-ma ca in mana lui Dumnezeu ma simt ca acasa. Unde as putea pleca? De aceea nu te consider intr-o turma diferita. Chiar daca as fi ortodoxa nu i-as considera pe toti ceilalti in turme diferite si nu i-as considera pe toti ortodocsii facand parte din turma lui Hristos.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.12.2009, 18:58:03
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Crede-ma ca in mana lui Dumnezeu ma simt ca acasa. Unde as putea pleca? De aceea nu te consider intr-o turma diferita. Chiar daca as fi ortodoxa nu i-as considera pe toti ceilalti in turme diferite si nu i-as considera pe toti ortodocsii facand parte din turma lui Hristos.
Daca toate confeiunile crestine ti se par bune,tocmai,nu ai avea obiectii in a te converti.
Vechi 06.12.2009, 19:15:43
Senior Member

Implicit

Ar trebui sa mint. Mi s-ar spune sa ma lepad de botezul pe care il am si de tot ce am trait si sa declar ca e satanic. Ori eu stiu ca nu e asa. Legamantul meu cu Dumnezeu nu are cum sa fie satanic sau gresit. Eu am facut un legamant; e promisiunea mea fata de El. Nu pot sa lepad promisiunea pe care I-am facut-o ca Il voi urma pana la moarte; Ar insemna sa spun ca m-am razgandit si-mi retrag promisiunea si Dumnezeu m-ar considera inconsecventa.

In plus, "convertire" inseamna a schimba ceva; eu nu am ce sa schimb, credinta e una. Cand am venit la penti nu am considerat ca-i parasesc pe ortodocsi, caci nu am fost niciodata o ortodoxa convinsa sau practicanta; eu doar m-am intalnit cu Dumnezeu si am facut apoi legamant cu El.

Dar tu de ce ai vrea sa ma convrtesc?
Vechi 06.12.2009, 19:18:53
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ar trebui sa mint. Mi s-ar spune sa ma lepad de botezul pe care il am si de tot ce am trait si sa declar ca e satanic. Ori eu stiu ca nu e asa. Legamantul meu cu Dumnezeu nu are cum sa fie satanic sau gresit. Eu am facut un legamant; e promisiunea mea fata de El. Nu pot sa lepad promisiunea pe care I-am facut-o ca Il voi urma pana la moarte; Ar insemna sa spun ca m-am razgandit si-mi retrag promisiunea si Dumnezeu m-ar considera inconsecventa.

In plus, "convertire" inseamna a schimba ceva; eu nu am ce sa schimb, credinta e una. Cand am venit la penti nu am considerat ca-i parasesc pe ortodocsi, caci nu am fost niciodata o ortodoxa convinsa sau practicanta; eu doar m-am intalnit cu Dumnezeu si am facut apoi legamant cu El.

Dar tu de ce ai vrea sa ma convrtesc?
pt. ca nu e bine unde stai.Pai si de botezul ortodox te-ai lepadat si nu ti-a pasat,dc acum spui ca ar insemna sa-L parasesti?doar vii la Ortodoxie,deci la El.Nu te duci la musulmani.
Cu Dumnezeu te puteai intalni cand erai ortodoxa,si un ateu se poate intalni cu El,nu trebuie sa fie penticostal,caci El e peste tot,dar Adevarul l-a pus intr-o singura Biserica.
Vechi 06.12.2009, 19:19:56
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

de fapt,cred ca te-au atras ideile membrilor si te-au manipulat.
Vechi 06.12.2009, 19:23:38
Senior Member

Implicit

De ce crezi ca as fi mai usor de manipulat decat tine?
Vechi 06.12.2009, 19:26:38
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce crezi ca as fi mai usor de manipulat decat tine?
probabil ai mai multa nevoie de prieteni si la voi oamenii fac prietenii mult mai usor si poate ca asta te-a atras.
Zic ca ei manipuleaza,pt ca atunci cand le dai un argument si nu stiu ce sa spuna,ca sa fuga de raspuns,incep sa spuna lucruri sentimentale(frumoase ele),numai ca ei le spun ca sa devieze de la subiect.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50