![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Daca tot s-a inaugurat moda strutului, ma ascund si eu de pradatori in tufisuri, sa fiu in voga cu tendintele :) Am deschis ignore listul cu o doamna.
Last edited by ioanna; 26.01.2013 at 19:28:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand vrei sa-i dai cuiva un sfat fratesc nu-l amesteci cu otrava. La capitolul ,,greseli"', nu ma bat cu pumnul in piept ca nu as avea, ca altii. Ma bucur cand imi spune cineva ca gresesc, dar il consider rau intentionat cand vad ca vrea sa-si hraneasca orgoliul scotandu-mi paiul din ochi... Am cunoscut duhovnici cu viata sfanta si nu spun nimic din capul meu. M-am informat indelung pe aceasta tema cu mult inainte de a lua atitudine parintele Iustin Parvu. Am citit mult pe aceasta tema si am urmarit evolutia fenomenului si incercarea disperata de a atrage Biserica intr-o directie gresita. Last edited by antoniap; 26.01.2013 at 19:43:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Importanta e alegerea cuvinteleor si a tonului cu care se scrie mesajul. Ce-i drept, insa, tonul cu care citim un mesaj poate fi influentat de propria stare de spirit, dar cuvintele nu mint. |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, ai telefon mobil ?
Sa nu-mi spui ca nu e numele tau pe el, ca presupun ca abonamentul e pe numele tau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Telefonul nu e un document. |
|
|||
|
|||
![]()
Telefonul nu e un document, dar e cam ipocrit sa te folosesti de "instrumentul satanei", adica cipul pentru avantaje personale nu?
Iar telefonul e un avantaj personal. Nu vad diferenta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe unii argumentele Parintilor ii conving; pe altii madria ii pune sa nege si ceea ce e evident. Nu ne putem face o parere dintr-odata; dar cu timpul se cristalizeaza ceea ce e adevarat de ceea ce e minciuna. Fac o paralela: ai vazut cat au fost de constransi cei din inchisori a se "reeduca". Cu toata brutalitatea folosita, tortionarii nu au reusit sa ii indeparteze de Hristos; ba, dimpotriva, i-au apropiat, printrun efort sustinut al celor in cauza, de Dumnezeu. In concluzie, sa cerem lui Dumnezeu sa ne lumineze, caci vremurile sunt tulburi. |
|
|||
|
|||
![]()
Miha-Anca,
Nu e vorba de parinti induhovniciti sau nu. E vorba ca parintele Iustin Parvu (sa-i spunem pe nume, ca de la el a plecat toata povestea asta cu cipurile ), a afirmat ca daca cineva are un act cu cip, prin simpla posesie a acelui act s-a lepadat de credinta. Or aici parintele Iustin a gresit. S-o spunem pe sleau. Nu e vorba de nici o inainte vedere. E vorba de o eroare a parintelui Iustin. In acelasi fel a gresit parintele si atunci cand a vorbit impotriva vaccinurilor, lasandu-se probabil influentat tot de binevoitori care i-au prezentat niscaiva teorii conspirationiste. |
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva: nu orice parinte mai vestit si care vorbeste cu oarecare autoritate si la care se inghesuie lumea din varii motive reprezinta cu adevarat un mare mistic, un traitor samd.
De cand un duhovnic isi da cu parerea despre tot ce misca ? De la cipuri la vaccinuri, de la unguri la Rosia Montana, de la protestele de strada anti-Basescu la cetatenia celor din republica Moldova etc? Considerati ca o asemenea atitudine reflecta cu adevarat o statura duhovniceasca ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E ca si cum m-ai intreba de ce folosesc cutitul? Si cutitul poate fi ,,instrumentul satanei''. Daca suntem impotriva utilizarii cutitului pentru a lua viata panateasca unui om, putem fi si impotriva utilizarii cipului pentru a pune in pericol viata vesnica a cuiva fara nicio ipocrizie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|