![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar fi sa ma autoindreptatesc, as spune ca replica data lui AlinB a fost scrisa in graba ca raspuns la o replic similara. Daca intri intr-un sat cu lupi, inveti sa urli. Nu spun ca AlinB e un lup, ci doar ca el, apeland la violente verbale, mi-a servit drept model pentru replicile adresate lui. Daca ar fi sa ma autocritic, da, recunosc ca prin replica respectiva n-am zidit. . AlinB se infierbanta impotriva oricui are o pozitie diferita de a lui in privinta cipurilor. Incepe sa ma amuze. Ne contrazicem de ceva vreme si m-a ajutat mult sa spun ce aveam de spus in multe privinte. Chiar si in privinta cipurilor. Stiu ca are opinii diferite de ale mele... Uneori mai facem schimb de opinii, alteori de ,,complimente''. Eu sunt o biata pacatoasa si, bineinteles ca ar trebui sa acord mai multa importanta rugaciunii. Totusi, imi amintesc ca Sfantul Ioan Gura de Aur a si acuzat-o in mod direct pe imparateasa Eudoxia ca si-a insusit via vaduvei Calitropia, deci nu a rabdat nedreptatea pricinuita de imparateasa unei vaduve. Cu atat mai mult noi, care ne numim crestini si ortodocsi, avem datoria sa ne aparam credinta si Biserica. Nu de talent sau de ranguri ierahice e nevoie pentru aceasta, ci de dorinta de a face voia lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
@ioanna Nu este util cardul de sanatate. Au avut un proiect similar si in Germania si l-au suspendat tocmai ptr. ca era scump si nu a mers cum trebuie. Ori chiar credeti ca la romani va fi mai bine? Sunt bani aruncati pe fereastra! Cu banii aia se faceau alte lucruri mai folositoare ptr. sanatate. Cardul ala nu se rezuma numai la cip-ul in sine din acel plastic (ptr. mine cel putin). Cand guvernul te vede ca un potential infractor/terorist, asa cum era pe vremea comunismului, politicul poate abuza de forta si sa incrimineze oameni nevinovati pe motive dorite de ei. Doar si Sfintii Inchisorilor erau "banditi" si romanii liberi credeau ca acolo sunt intr-adevar infractori. Stim si noi cine sta in spatele puterii si ca in ziua de astazi tehnologia nu prea este folosita ptr. om, ci ptr. controlul lui. Mie nu mi se pare normal sa fiu considerat un potential infractor, sa nu am intimitate, sa afle toti datele mele, tratamentele etc. Nu e omenesc, ci totalitar. Era mai multa libertate in evul mediu decat acum. Ortodoxia nu va incalca niciodata drepturile omului, libertatea omului si intimitatea lui. Sunt niste drepturi de baza pe care orice om ar trebui sa le aibe. Si multi duhovnici care sunt impotriva acestor carduri cu cip, au pus accent mai ales pe intimitatea si libertatea omului. Nu trebuie neaparat sa apelezi la motivul cip ptr. a respinge cardurile, poti sa citesti doar Constitutia si Codul Civil sa vezi daca incalca legi si etica in sine. Daca statul ar fi fost serios si l-ar fi interesat opinia romanilor ar fi facut in asa fel incat cei care nu doresc acele acte--chit ca e motiv religios sau social- sa aibe o alternativa. Asa ar fi corect!
Germany suspends e-health card project The roll-out of Germay’s national e-health smart card has been put on hold, with a review to be carried out of security and confidentiality. Germany’s new health minister, Philipp Rösler, has decided to suspend the introduction of the planned electronic health card system. The national ehealth project is one of the largest in Europe and intended to eventually provide every German citizen with an electronic card carrying their health data, medical history, prescriptions, and insurance status. In the first phases the e-health card had been planned to be used mostly to simplify health insurance transactions and claims, providing proof of eligibility. In its later phases medical data and prescription information would be added to the card. The late-running project was to have launched in January 2006 but has so far yet to progress beyond pilots in a handful of Germany’s states. The project is so far estimated to have cost the German government and health insurers a total of €1.7bn (£1.5bn) According to a BMJ report (BMJ 2010;340:c171) the new German government, a coalition of the Christian Democrats and the liberal Free Democratic Party, decided to review the plans in the face of sustained criticisms from doctors and experts on data safety about the security of data and the feasibility of the technology. In 2008 doctors opposed to the scheme marched on the streets. The new health minister has said smart cards will continue to be issued in specified trial areas but will only contain basic patient data, insurance status, a photograph. A small set of emergency health data will only be included if the patient has agrees to have it added to the card From January 2006 all 80m customers of Germany’s health insurance companies, through which Germans access state health care, were supposed to be using the card whenever they saw a doctor, attended a clinic, or bought drugs. The government set up a national agency gematik to oversee the associated national infrastructure and standards. As well as the smart cards the project requires smart card readers at every point of care. The card is still intended to replace the present membership cards of the health insurance companies and is supposed to make about 700 million handwritten prescriptions redundant. Si Razboi a scris un articol privind cardurile in sine. Daca vreti sa il cititi: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ari-esentiale/ |
|
|||
|
|||
![]()
I-am trecut pe AlinB alias Mihailc pe Ignore List.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine încă nu?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ai nevoie de ceva timp să-ți dai seama că ”toată dreptatea noastră” (a mea, a ta) este înaintea lui Dumnezeu ”ca o cârpă lepădată”. Ce este cert, că până nu-ți vei ”sparge” singură capul nu vei înțelege, și vei crede că dreptatea ta este una folositoare. Te sfătuiesc să-ți cercetezi mai îndeaproape ”duhul dreptății” care urlă în tine și asta nu de una singură, ci cosultându-ți duhovnicul. ps: când vom ajunge la măsura trăirii cu adevărat a dreptei credințe, prin și cu Hristos, înainte de a face ceva ne-am ridica mintea Sus și ne-am întreba dacă Mântuitorul ar fi făcut fel, ne-am întraba dacă ceea ce facem este plăcut lui Dumnezeu. Și nu uita că nu o dată, ci de mai multe ori ți s-a dovedit că faci greșeli mari. Deci sfatul meu frățesc este ca înainte de a încerca să deții adevărul și să-i îndrepți și pe alții, îndreaptă-te pe tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
ps: ”Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă.” - Pr Arsenie Boca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dreptatea mea este ca o cârpă lepădată înaintea Ta Domane - îți repet acest cuvânt, poate vei înțelege în final cum e cu dreptatea asta. Last edited by ovidiu b.; 26.01.2013 at 19:06:28. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa te pun pe tine pe Ignore List? Stii tu vreun motiv? Eu, nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta se mai numește "camuflajul struțului"....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Te-am testat să văd cum înclini. Căci ”unele” dacă nu am fost de acord cu aberațiile lor m-au pus pe lista neagră.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|