![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum era aceea conform careia masoneria prigoneste BC?
http://en.wikipedia.org/wiki/Scottis..._United_States Cum se numeste gradul 31 la masoneria de rit scotian? http://en.wikipedia.org/wiki/Scottis...tes_and_Canada "Inspector Inquisitor" Si aci un templu masonic din SUA,seamana cumva cu unele catedrale ale BC? http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Cathedral.jpg ![]() Masoneria e probabil o organizatie a BC care are rolul de a aduce oameni cu influenta din afara BC in BC.
|
|||
|
|||
![]()
Aveți cumva o pușcărie de eretici în curtea bisericii ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum mai precizat de enspe ori pe forum, greseala imensa, pe care un Papa sfant a evidentiat-o ca atare si a cerut scuze pentru ea, a fost uciderea celor ce gandesc/cred altfel, adica a "ereticilor". Oamenii acestia ("ereticii") trebuiau doar scosi dintr-un grup (Biserica Catolica), si asezati in altul/altele (confesiunile lor de credinta). Fara lovituri, fara executii, fara umilinte: "ne pare rau, nu credeti ca noi, iesiti dintre noi si va faceti alta biserica". In ce priveste masonii si vrajitorii, fiintele acelea fac atata rau, incat nu pot fi iertati. Trebuie discernamant: nu putem ierta in numele altora, nu putem compromite viitorul copiilor nostri, adica al speciei, in numele unei "intoarceri a obrazului" extrem de prost intelese, si cu consecinte tragice la scara istorica, lasand fiarele sa isi faca de cap in via Domnului. Cei care se leaga prin juramant sa submineze, sa fure, sa ajunga la putere si sa isi prefaca fratii oameni non-initiati in sclavi, ca si cei care ucid sau iau mintile semenului, nimicind familii intregi prin magie trebuie sa moara. In chinuri atroce. Stiu, jumatate de forum imi va sari in cap, mai ales ca sunt catolic. Dar daca suntem in situatia in care suntem, ca popor, credinta si chiar ca specie, se datoreaza si faptului ca nu au fost toti baietii cu sortul arsi pe rug la vremea potrivita. Este inadmisbil ca sleahta de inchinatori la "marele arhitect" al iadului sa aiba statut de utilitate publica (intrati pe google dc nu ma credeti, MLNR are acest statut) sau vrajitorii sa aiba anunturi la mica publicitate. P. S. "Ex oriente lux" e deviza masonica. Sunteti cumva sub acoperire? :)) :P Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 08.09.2011 at 11:42:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca, la ce bun sa scormonim ranile trecutului? e inca vara, se pot infecta si mirosi urat. :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Așa este, creștinii nu au voie să îi judece și să îi pedepsească pe eretici pentru erezia lor prin intermediul unui organism societal și al instituțiilor sale legislative și judicare. Nu există nici un fel de bază în credința creștină pentru așa ceva. Eventual se poate vorbi despre activitatea tribunalelor ecleziastice și de punerea în practică a dreptului canonic, bisericesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai că nu suntem de acord. Dumneavoastră repetați degeaba, ca să zic așa, pentru că faptele au fost deja săvârșite. Însă aceste fapte au fost făcute nu așa la întâmplare (deși este posibil ca unii să fi făcut anumite lucruri de capul lor) ci au fost făcute pe baza unor acte, și a unor acte semnate de papi, de ăia "infailibili" (în materie de credință și morală), în exercițiul funcției lor de papi, și nu în calitatea de simpli trecători pe "zebră".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu Iisus Hristos a luat biciul pentru a izgoni boii si oile care erau tinute de negustori la intrarea templului,nefolosindu-se de puterea sa dumnezeiasca ci izgonindu-le ca om:
"14.Și a găsit șezând în templu pe cei ce vindeau boi și oi și porumbei și pe schimbătorii de bani. 15.Și, făcându-Și un bici din ștreanguri, i-a scos pe toți afară din templu, și oile și boii, și schimbătorilor le-a vărsat banii și le-a răsturnat mesele." Asa se alunga boii/vacile si oile de undeva,cu biciul. De unde si pana unde se interpreteaza ca Dumnezeu Iisus Hristos i-a lovit pe acei oameni cu biciul? Mi se pare ciudat cum in Romania la ora actuala se face reclama inselatilor de draci cu inchizitia,cand aci au fost primiti cei prigoniti pe motiv de credinta in Rusia,adica rascolnicii (crestini ortodocsi de rit vechi). Bine asta se intampla acum doua sute - trei sute de ani,intre timp e ciudat ce se intampla cu unii romani (mai corect le-am zice daci) de pe aceste meleaguri,cum in istoria neamului dac nu se mai pomenise sa mergi la razboi cu vecinii,sa le iei din pamantul lor,dar acum vreo 80-90 de ani pe unii i-au inselat dracii de au luat Cadrilaterul Bulgariei.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchizitia | doctor_faustus | Biserica Romano-Catolica | 34 | 10.07.2017 18:38:55 |
|