Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2011, 11:05:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Domnule, greu mai înțelege lumea o ironie în ziua de azi. Și nu, nu era la adresa dumitale Dumitru!
Ironia este mai greu de perceput din scris :)
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 11:37:32
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Eu nu respect un om care nu ma respecta.Chiar daca vorbeste abreviat cu "dvs." si crede ca asa denota respect, dincolo de cuvintele care arata cu totul altceva...
Cat despre Dumitru, desigur ca ar fi mai bine sa lasi indicatiile si sa iei aminte la ce spune!!!

In speranta ca nu te vei ofili inainte de vreme, iti doresc SINCER, tot ce-i mai bun!

PS- daca te intreaba cineva, sa stii ca poti respecta un om enorm de mult si daca il tutuiesti!!!

Hei! Unde sunt postarile in care ma iei aproape la palme sa nu ma adresez eu cu "per-tu" tie, ca doar nu ne-am jucat impreuna in nisip? Ce scrii acum e in totala contradictie cu ce spuneai in postul care .......s-a evaporat! Am vazut ca sunteti meseriasa in a da sfaturi despre cum se sterg unele postari asa ca......
Se poate asa ceva de la o crestina autentica? sa stearga postari ca sa nu-si dea singura cu piatra in cap?
De fapt prin asta mi-am dat seama cu cine am de-a face! Cine a zis " spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti" a grait un mare adevar.
In concluzie, SINCERITATEA ta e cam FALSA.
Hai, ca iar pierd vremea in zadar discutand discutii cu copiii. Discutii care de fapt sunt pentru oamenii maturi.
Vechi 23.05.2011, 11:52:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Extraordinar ... mi se dau si ultimatum-uri ...
Doar nu imi stric eu prietenia cu el si nu ii fac zile amare doar pentru a va satisface voua curiozitatea ...

Prietenia care nu are la baza sinceritatea, dorinta de bine, scoaterea la suprafata a raului, indreptarea lucrurilor care nu sunt bune....este cladita pe nisip si se va alege praful de ea.
Ramaneti cu bine si nu uitati un lucru:toate la vremea lor.
Vechi 23.05.2011, 15:23:42
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Prietenia care nu are la baza sinceritatea, dorinta de bine, scoaterea la suprafata a raului, indreptarea lucrurilor care nu sunt bune....este cladita pe nisip si se va alege praful de ea.
Ramaneti cu bine si nu uitati un lucru:toate la vremea lor.
Filozofii ...
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 15:41:40
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Hei! Unde sunt postarile in care ma iei aproape la palme sa nu ma adresez eu cu "per-tu" tie, ca doar nu ne-am jucat impreuna in nisip? Ce scrii acum e in totala contradictie cu ce spuneai in postul care .......s-a evaporat!
Se poate asa ceva de la o crestina autentica? sa stearga postari ca sa nu-si dea singura cu piatra in cap?
In afara de faptul ca suferi de "scenarita" si iti inchipui tot felul de agresiuni virtuale, inca nu ti-ai dat seama ca doar administratorul poate sterge postari?
Citat:
Am vazut ca sunteti meseriasa in a da sfaturi despre cum se sterg unele postari asa ca......
Vad ca toata ziua sapi prin forum..:-))Deci care-i problema floricico?Daca un user ( in acest caz ieromonahul Haralambos) cere ajutor pentru a putea sterge un mesaj postat din greseala de doua ori, si eu stiam sa fac asta ( adica sa sterg CONTINUTUL mesajului si nu postarea ), ce trebuia sa fac? Sa tac, sa nu-l ajut, ca sa fii tu multumita??
Citat:
SINCERITATEA ta e cam FALSA.
In mintea stramba, si lucrul drept se stramba!

Last edited by Melissa; 23.05.2011 at 15:53:18.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 16:11:48
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
In afara de faptul ca suferi de "scenarita" si iti inchipui tot felul de agresiuni virtuale, inca nu ti-ai dat seama ca doar administratorul poate sterge postari?

Vad ca toata ziua sapi prin forum..:-))Deci care-i problema floricico?Daca un user ( in acest caz ieromonahul Haralambos) cere ajutor pentru a putea sterge un mesaj postat din greseala de doua ori, si eu stiam sa fac asta, ce trebuia sa fac? Sa tac, sa nu-l ajut, ca sa fii tu multumita??

In mintea stramba, si lucrul drept se stramba!
Gata, gata, am inteles! Nu poti rabda o nedreptate fie ea cat de mica. Pai............in acest caz nu esti in masura sa-mi dai nici cel mai mic sfat la ce sa iau aminte si la ce nu.
Si fiindca tot sunt vinovata, TE ROG DIN SUFLET SA MA IERTI ca te-am acuzat pe nedrept.
Sigur ca "am sapat" prin forum, de ce, e interzis ca sa te convingi cu cine ai de a face?
Sunt o multime de useri care dau dovada de "har, smerenie si jertfa de sine" cum spune MariS parca, nu?
Si cum spuneam ...In speranta ca nu-mi vei purta ura pana la moarte, iti doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.
Vechi 23.05.2011, 16:28:49
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Filozofii ...

Parerea ta. Poate si a prietenilot tai. A mea categoric NU. Prefer sa spun lucrurilor pe nume si sa nu ma ascund dupa deget. Ori tac si duc secretele prietenilor cu mine in mormant, ori ii ajut (ca un bun prieten ce sunt) sa aduca un adevar la lumina, sa-l faca cunoscut tuturor. In nici un caz nu as incerca sa denigrez pe cineva prin spusele unui asa zis "prieten bun".
In sfarsit...
Si dupa cum am mai spus, toate la timpul lor se vor descoperi.Pana atunci iti doresc sa descoperi singurul prieten adevarat care nu te va minti niciodata: Dumnezeu.
Vechi 30.05.2012, 18:53:33
ghindocica ghindocica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit adevar grait de parintele

Unora le va fi de mantuire iar altora de marturie. Doamne ai mila de noi toti!
Reply With Quote
Vechi 30.05.2012, 19:53:54
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghindocica Vezi mesajul
Unora le va fi de mantuire iar altora de marturie. Doamne ai mila de noi toti!
daca negarea realitatii te poate mantui unele cazuri, tot asa evidentierea ei nu te trimite in ia, decat rareori.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2012, 12:41:48
ghindocica ghindocica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit ....

Uneori realitatea prezenta se dovedeste a fi surprinzatoare pentru viitor. Mi s-au intamplat lucruri de genul asta si incerc sa nu mai concluzionez, pripit, absolut nimic. In cazul acesta este nevoie de rabdare. Daca nu avem trebuie cerut. De la cine? Cine ne ofera un astfel de dar? Astept raspunsul tau.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59