Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2011, 19:04:05
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
daca astea erau "legitimatiile" ce pot face eu?
i-ai spus ca cineva ti-a aratat un diptic cu icoace ale pr Visarion, ce erau prezentate drept "legitimatii", iar el ti-a zis ca nu este adevarat?!

pentru mine icoanele nu sunt o marfa, nici acum cand nu mai cred.
Da Dumitru, numai ca tu deformezi realitatea, asa cum ai facut si cu "zeciuiala" care era de fapt contribuia fiecaruia cu cat putea pentru realizarea acelor fapte de care tu singur spuneai cu ceva pagini in urma.
Spuneai undeva pe acest forum ca esti tare milos si daca vezi un copil sau pe cineva neputincios, orb, schiop, ti-ai da si viata ca sa-l faci fericit. Frumos si induiosator, vorbe mari frate, insa ti-ai fi dat ultimul banut din buzunar pentru asa ceva? Se pare ca nu, caci imediat treci cererea la "zeciuiala". Si nici macar nu ni s-a cerut ultimul banut.
Nu se cade sa vorbim despre acestea aici fiindca asa cum am mai spus, nu foloseste nimanui decat pentru sminteala.
Cat despre iconite, fa un efort si adu-ti aminte de fapt cum stau lucrurile. Daca nu-ti amintesti, intreaba-ti prietenul preot.
Vechi 22.05.2011, 19:17:30
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Da Dumitru, numai ca tu deformezi realitatea, asa cum ai facut si cu "zeciuiala" care era de fapt contribuia fiecaruia cu cat putea pentru realizarea acelor fapte de care tu singur spuneai cu ceva pagini in urma.
Spuneai undeva pe acest forum ca esti tare milos si daca vezi un copil sau pe cineva neputincios, orb, schiop, ti-ai da si viata ca sa-l faci fericit. Frumos si induiosator, vorbe mari frate, insa ti-ai fi dat ultimul banut din buzunar pentru asa ceva? Se pare ca nu, caci imediat treci cererea la "zeciuiala". Si nici macar nu ni s-a cerut ultimul banut.
Nu se cade sa vorbim despre acestea aici fiindca asa cum am mai spus, nu foloseste nimanui decat pentru sminteala.
Cat despre iconite, fa un efort si adu-ti aminte de fapt cum stau lucrurile. Daca nu-ti amintesti, intreaba-ti prietenul preot.
ce am zis, am zis si este adevarat. dar cum ai zis? "in mintea stramba si lucrul drept se stramba" - este un citat din pr Arsenei Boca.

ce legatura are "zuciuiala" cu "legitimatiile?!

nu e frumos sa-ti bati joc de gandul bun al cuiva. si da, am dat si nu era nici schiop nici orb. doar avea nevoie de ajutorul meu.

nu am ce efort sa fac, pentru ca stiu ce am scris. doar adevarul.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2011, 19:32:24
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
ce am zis, am zis si este adevarat. dar cum ai zis? "in mintea stramba si lucrul drept se stramba" - este un citat din pr Arsenei Boca.

ce legatura are "zuciuiala" cu "legitimatiile?!

nu e frumos sa-ti bati joc de gandul bun al cuiva. si da, am dat si nu era nici schiop nici orb. doar avea nevoie de ajutorul meu.

nu am ce efort sa fac, pentru ca stiu ce am scris. doar adevarul.

Sigur ca da! prefa-te ca n-ai priceput ce-am vrut sa spun si pozeaza in victima. E partea care iti place cel mai mult.
Vechi 23.05.2011, 02:04:06
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.
Ai iesit rau de tot in decor floricico! Ai uitat ca TU il acuzai pe Dumitru si EU incercam sa te opresc?Pe langa faptul ca treci de la rolul de persecutor la starea de victima, REFUZI sa vezi ADEVARUL.Se vede de la o posta ca Dumitru nu a luat in ras icoanele.Din contra, incerca sa iti arate ca cel care a indraznit sa le dea conotatii de "legitimatii", e cel de care trebuie sa te indoiesti.

Citat:
Doamna sau domnisoara Melissa, incurajand cu rasete, pe Horatiu, care SE ADRESEAZA FRUMOS SI DEOSEBIT DE CIVILIZAT unui alt coleg de forum: inima de tarca, minte de oaie tunsa, analfabet, gibon de Congo, borcan de zacusca, carnat de dulceata, alfabetrometru.....
Mereu ma va fascina inteligenta sclipitoare si umorul, in masura in care voi detesta prostia si lipsa bunului simt!
Deci citatul "pasnic si neserios" a lui Horatiu, nu-l poti compara cu acuzatiile josnice pe care i le-ai adresat lui Dumitru!
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 07:11:00
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Acu' că am rezolvat-o p'asta cu legitimațiile: NUMELE PREOTULUI?
Da' repede, că ne grăbim!
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 08:23:00
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Ai iesit rau de tot in decor floricico! Ai uitat ca TU il acuzai pe Dumitru si EU incercam sa te opresc?Pe langa faptul ca treci de la rolul de persecutor la starea de victima, REFUZI sa vezi ADEVARUL.Se vede de la o posta ca Dumitru nu a luat in ras icoanele.Din contra, incerca sa iti arate ca cel care a indraznit sa le dea conotatii de "legitimatii", e cel de care trebuie sa te indoiesti.

Mereu ma va fascina inteligenta sclipitoare si umorul, in masura in care voi detesta prostia si lipsa bunului simt!
Deci citatul "pasnic si neserios" a lui Horatiu, nu-l poti compara cu acuzatiile josnice pe care i le-ai adresat lui Dumitru!

Deci incepem sa ne tutuim....poate intre timp v-ati amintit ca ne-am imprumutat lopatelele si galutesele la nisip?
Da, da , da....... ma gandeam ca dvs. intruniti toate conditiile pentru a lua prima piatra si a arunca. Aveti grija numa' sa nu se intoarca sa va loveasca drept in frunte.Ar fi pacat sa va loveasca drept in inteligenta, s-ar putea s-o pierdeti si sa deveniti ca mine.
Cu domnia voastra inchei aici dialogul. NU avem subiecte in comun de discutat. Iar pe Dumitru ajutati-l sa -L descopere pe Dumnezeu, i-ar fi mai de folos decat sa-i mangaiati orgoliile si sa-i sustineti tampeniile, mai ales ca habar nu aveti despre ce este vorba.
In speranta ca nu-mi veti purta ura pana la moarte, va doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.
Vechi 23.05.2011, 08:25:55
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

NU, NU! NU se poate! E secret numele preotului, n-ati inteles? Dar daca insistati poate vi-l spune in particular. Daca se intampla asta va rog sa mi-l spuneti si mie. Pe privat, bineinteles, sa nu afle toata lumea.
Vechi 23.05.2011, 09:52:01
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Deci incepem sa ne tutuim....poate intre timp v-ati amintit ca ne-am imprumutat lopatelele si galutesele la nisip?
Da, da , da....... ma gandeam ca dvs. intruniti toate conditiile pentru a lua prima piatra si a arunca. Aveti grija numa' sa nu se intoarca sa va loveasca drept in frunte.Ar fi pacat sa va loveasca drept in inteligenta, s-ar putea s-o pierdeti si sa deveniti ca mine.
Cu domnia voastra inchei aici dialogul. NU avem subiecte in comun de discutat. Iar pe Dumitru ajutati-l sa -L descopere pe Dumnezeu, i-ar fi mai de folos decat sa-i mangaiati orgoliile si sa-i sustineti tampeniile, mai ales ca habar nu aveti despre ce este vorba.
In speranta ca nu-mi veti purta ura pana la moarte, va doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.
Eu nu respect un om care nu ma respecta.Chiar daca vorbeste abreviat cu "dvs." si crede ca asa denota respect, dincolo de cuvintele care arata cu totul altceva...
Cat despre Dumitru, desigur ca ar fi mai bine sa lasi indicatiile si sa iei aminte la ce spune!!!

In speranta ca nu te vei ofili inainte de vreme, iti doresc SINCER, tot ce-i mai bun!

PS- daca te intreaba cineva, sa stii ca poti respecta un om enorm de mult si daca il tutuiesti!!!

Last edited by Melissa; 23.05.2011 at 09:56:22.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 10:01:17
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Extraordinar ... mi se dau si ultimatum-uri ...
Doar nu imi stric eu prietenia cu el si nu ii fac zile amare doar pentru a va satisface voua curiozitatea ...
Reply With Quote
Vechi 23.05.2011, 10:30:20
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Domnule, greu mai înțelege lumea o ironie în ziua de azi. Și nu, nu era la adresa dumitale Dumitru!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59