![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Omului poti sa-i faci rau cu forta, dar bine cu forta mai greu! Daca nu are si el macar un pic de vointa atunci e foarte greu sa-l ajuti!
Poate o discutie cu un psiholog sau cu cineva specializat in astfel de situatii ar ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu vrei să înțelegi dreptatea fiindcă tu stabilești că e drept ceea ce dorești tu; dac-o respingi și n-o accepți (adică nu te smerești), n-ai cum s-o înțelegi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu alcoolul afectează creierul, ci depravarea sufletului face ca creierul să apeleze la alcool ca să-l păcălească cu realitatea... ”turmentată”. Cu alcool creierul funcționează ”normal”; e ridicol să spui că e afectat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar ce-mi doresc eu cred ca e ceva omeneste, normal si drept, si ar fi cam ce-si doreste fiecare barbat cu o gandire sanatoasa- sanatate, sa iubeasca si sa fie iubit de o singura femeie si sa lucreze intr-un domeniu care sa-i placa si sa-i permita a trai decent, si sa aiba cat mai multi prieteni adevarati! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De obicei omul cand e bucuros nu ar trebui sa aiba 'scuze" ca sa cada in patima asta. Cand e suparat nici atunci nu are vreo "scuza"- insa aici un psiholog poate ar putea explica mai bine acel "mecanism" care-i face pe un om mai "slab de inger" sa cada in patima asta! Nu inteleg pe astia care au tot ce vor- sanatate, un servici cat de cat bun si mai ales pe cineva care sa-i astepte acasa seara, si se imbata ca porcii! Bun- am inteles- m-am intalnit cu un prieten si am servit o bere, insa de aici si pana la a te imbata ca porcu e cale lunga! Sau m-am dus la o nunta sau petrecere cu sotia sau partenera, am inteles ca servesc un pahar de vin, am inteles ca mai vine lautaru' si canta bine, am inteles ca dansam sarba sau hora pana dimineata, dar chiar sa te imbeti e mare prostie si idiotenie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Acuma cred ca orice om isi doreste sa fie fericit si sa aiba ce am spus mai sus- n-am auzit pe nimeni sa-si doreasca a fi singur!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cum sunt oameni care se nasc fara maini, sau fara picioare, sau cu o vedere subreda, sau o sanatate subreda, sunt si altii care dobandesc diverse handicapuri, de la familie, mediu social, prieteni chiar, etc. si nu doar ca nu pot sa lupte cu ele, dar nici macar nu le constientizeaza, ajung chiar sa se ingroapa in minciuni (lucru care il fac si cei "normali" nu de putine ori), etc.
|
|||
|
|||
![]()
Vezi la cine se refera Biblia cand vorbeste despre "Stapanitorul lumii acesteia".
Citat:
E vreo problema? Ce ai bifat de aici si ce nu, si daca nu, de ce?