![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu m-am razbunat pe nimeni pina acum, tratez cu indiferenta,si eu am multe exemple care incearca sa se razbune si nu stiu cum dar parca tot lor le merge rau.
|
||||
|
||||
![]()
Si eu simt la fel dar sinceritatea nu te ajuta mereu ....nu inseamna ca ma opresc din a spune ce gandesc sau simt.Este greu sa nu cauti sa iti fie tie bine mereu si sa te gandesti la aproapele mai mult ...ok greu dar nu imposibil si ce se intampla este ca te lovesti de oameni a caror inima este cam rece uneori dar isi pot revenii...mereu exista o sansa.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
||||
|
||||
![]()
Consider ca un alt lucru greu de implinit este sa ne laudam in neputintele noastre dupa cum spune Pavel: "Domnul mi-a zis: "Iti este de ajuns puterea Mea, caci puterea Mea se desavarseste in slabiciune. Deci foarte bucuros ma voi lauda mai ales intru neputintele mele, ca sa locuiasca in mine puterea lui Hristos" (2 Cor. 12, 9)
|
|
||||
|
||||
![]()
Multe cate s-au spus sunt spre folos sufletesc si poate ne vor ajuta sa ne apropiem macar putin de voia Lui Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai greu lucru de indeplinit?........as vrea sa treaca macar o zi si sa pot spune ca nu m-am maniat, o zi in care sa fac totul cu calm , dar din pacate nu reusesc si cel mai tare ma doare ca ma prinde noaptea suparata pe cineva si poate nu doar din vina lui(ei)…..si mai am un lucru greu de indeplinit…….nu stiu sa-mi tin prietenii aproape , fac ce fac si ii indepartez……
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sa fiu smerit !
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai greu lucru de indeplinit este renuntarea la placerile lumii acesteia si la placerile trupului,la voia noastra.Este greu sa murim pentru a invia,dar este si lucrul cel mai necesar pentru a ajunge la Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
tinerea in frau a mintii si coborarea ei in inima(inmuierea inimii prin rugaciune concentrata)
|
|
|||
|
|||
![]()
renunta la aceasta viata(in care vezi cu ochi de lut)ca sa traiesti vesnic in Imparatia lui Dumnezeu
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai greu lucru de indeplinit este rugaciunea neincetata,sau continua aducere aminte de Dumnezeu;dar este si cea mai necesara!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lucru mostenit de la bunici | costel | Generalitati | 15 | 23.10.2014 06:59:12 |
Cand se poate merge la spovedanie(ce trebuie indeplinit) | cuvantul | Generalitati | 7 | 07.12.2013 01:42:40 |
Mantuirea-un lucru greu de atins.. | ioanhodean | Generalitati | 5 | 30.10.2013 19:29:01 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
O intamplare greu de crezut. | Pavel_C | Intamplari adevarate | 11 | 20.04.2009 02:24:31 |
|