Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2010, 16:50:00
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Sustii ca bioenergia e chestiune draceasca!si uite cum l-ai condamnat indirect,pe Mantuitor ca lucra cu dracul!fii buna si nu mai bate campii cu tot felul de teorii neverificate,vorbeste din proprie experienta!ai cercetat de aproape pe cei ce lucreaza cu bioenergie,le stii povestea,le stii ''de ce''-ul darului lor?nu!atunci callate la boca!
Iisus Hristos ne plasmuise din pantecele mamelor noastre si ne stia pe dinauntru si pe dinafara, ca doar El ne facuse. Ceea ce nu pot spune si despre bioenergeticieni.

Citat:
În prealabil postat de kiralina, cu alta ocazie
pisicuta s-a stins,a fost pusa intr-o cutie si am ingropat-o undeva!aici incepe miracolul!in noaptea urmatoare visez pe cer un chip de pisica ce imi zambea!era felul ei de a imi multumi ca am salvat-o din calea masinilor ce o faceau praf,din calea cainilor ce faceau acelasi lucru!i-am oferit cea mai buna solutie pentru ea in acel moment!nu m-am asteptat la visul ce a urmat!am mai salvat animale din situatii mai putin dramatice,dar nu le-am visat zambindu-mi fericite!e o minune ce Dumnezeu a facut-o unui animal prezenta mea acolo,dar si a acelui student la medicina veterinara!semn ca Dumnezeu are grija de orice creatie a sa,om sau animal!
Mai usor cu exaltarea pe scari, si cu pisicile, si cu palmele frematande.
Si dupa cum spuneam: material didactic.

Last edited by Jane Says; 16.03.2010 at 16:56:23.
Reply With Quote
Vechi 16.03.2010, 17:32:26
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Deci iisus lucra cu biodraci cand vindeca cu energiile din palmele sale!Eu am darul punerii palmelor-nu ii spun bioenergie,ca toti o avem,altfel am crapa!-de 10 ani,primit in postul pastelui,rugandu-ma in genunchi in fata icoanei,din psaltire!atunci am simtit ca imi zvacnesc palmele si de atunci tot asa mi-s!si unde pun eu mana pe un loc dureros,pune si Dumnezeu vindecarea!cleopa nu este un reper in aceasta chestiune,nu e nici alfa ,nici omega.el isi dadea cu parera ,ce spunea nu are valoare de adevar universal valabil!is altii mai pertinenti pe tema!cei ce trec prin asta,in primul rand!eu in cazul de fata!in zece ani,nici eu nu am murit,si nici altii nu au dat ortu ca i-am scapat de diverse dureri!asa ca incetati sa spuneti ca bioenergia e de la draci!la unii e,ca si dracu lucra,dar exista o categorie restransa unde darul e de la Dumnezeu!
Cunostintele si parerile dvs. ma depasesc. Nu va pot fi partener de dialog . Va rog sa ma iertati !
Reply With Quote
Vechi 22.03.2010, 12:34:39
vultur vultur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Ceea ce pot sa va spun si sa adaug ca aceasta este si parerea mea , este sa il cititi pe marele gheron Cleopa care numeste aceste practici : BIODRACI. Cititi in cartile lui si veti afla singuri . Cine crede cu adevarat in Hristos si il iubeste ducindu-si crucea in urma Sa va descoperii ca pt. orice boala trupeasca sau sufleteasca a fost lasata taina sf. maslu. Mai exista odoare auxiliare : sf. aghiasma, sf. moaste. Credeti cu toata puterea , cu toata taria, cu toata virtutea si cu tot cugetul in Hristos si in tainele sale , in puterea de viata facatoare si curatitoare a Duhului Sfint singura energie necreata din univers care poate vindeca in mod cert si nu va dati pe mina altor energii pe care nu le cunoasteti, care pot intra astazi in trup si se pot manifesta pe fata dupa multe zeci de ani. Credeti ca un ,,terapeut energetic" este mai bun, mai mare sau mai tare decit sf. taina a maslului ? Niciodata !!! Dar sa nu uitam de fiecare data ce spune sf. Vasile cel mare : ,,...bolile noastre sunt pacatele noastre" si inca sa nu uitam ce spunea de obicei Mintuitorul cind venea la el cite cineva pt. tamaduire :,, fie tie dupa credinta ta " Chiar in duminica aceasta , a vindecarii copilului lunatic,a vorbit Hristos graitor ... pai atunci la ce luam seama daca la biserica si a sale sfinte taine nu ? la biodraci ? ca la evanghelie dupa cum se vede ,,nu prea" ! Adica, sa ne cunoastem pacatele , precum se spune in molitva de dupa a doua evanghelie de la maslu, adica sa le constientizam bine, sa ne spovedim, sa facem canon , sa credem cu tot sufletul in Hristos si apoi sa mergem la maslu cu toata increderea pt. ca ne va fi noua : dupa credinta noastra !

Multe nebunii sunt in lumea aceasta dar desi totul ne este permis nu totul ne foloseste cu adevarat si mai ales nici nu zideste ! In principiu sa ne ferim de toate energiile necunoscute precis dar sa ne predam in mina Duhului Sfint !!!
Sant foarte deacord deacord cu tine Zaharia-2009 si sa stii ca avem duhovnici care vindeca cu duh sfant, precum si moastele dealtfel,Domnul sa te binecuvanteze.Amin.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 05:54:15
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Ceea ce pot sa va spun si sa adaug ca aceasta este si parerea mea , este sa il cititi pe marele gheron Cleopa care numeste aceste practici : BIODRACI. Cititi in cartile lui si veti afla singuri . Cine crede cu adevarat in Hristos si il iubeste ducindu-si crucea in urma Sa va descoperii ca pt. orice boala trupeasca sau sufleteasca a fost lasata taina sf. maslu. Mai exista odoare auxiliare : sf. aghiasma, sf. moaste. Credeti cu toata puterea , cu toata taria, cu toata virtutea si cu tot cugetul in Hristos si in tainele sale , in puterea de viata facatoare si curatitoare a Duhului Sfint singura energie necreata din univers care poate vindeca in mod cert si nu va dati pe mina altor energii pe care nu le cunoasteti, care pot intra astazi in trup si se pot manifesta pe fata dupa multe zeci de ani. Credeti ca un ,,terapeut energetic" este mai bun, mai mare sau mai tare decit sf. taina a maslului ? Niciodata !!! Dar sa nu uitam de fiecare data ce spune sf. Vasile cel mare : ,,...bolile noastre sunt pacatele noastre" si inca sa nu uitam ce spunea de obicei Mintuitorul cind venea la el cite cineva pt. tamaduire :,, fie tie dupa credinta ta " Chiar in duminica aceasta , a vindecarii copilului lunatic,a vorbit Hristos graitor ... pai atunci la ce luam seama daca la biserica si a sale sfinte taine nu ? la biodraci ? ca la evanghelie dupa cum se vede ,,nu prea" ! Adica, sa ne cunoastem pacatele , precum se spune in molitva de dupa a doua evanghelie de la maslu, adica sa le constientizam bine, sa ne spovedim, sa facem canon , sa credem cu tot sufletul in Hristos si apoi sa mergem la maslu cu toata increderea pt. ca ne va fi noua : dupa credinta noastra !

Multe nebunii sunt in lumea aceasta dar desi totul ne este permis nu totul ne foloseste cu adevarat si mai ales nici nu zideste ! In principiu sa ne ferim de toate energiile necunoscute precis dar sa ne predam in mina Duhului Sfint !!!
Amin!,zic.Si zic ,mai ales,in urma unei experiente personale...si adaug: evident ca pot exista oameni care pot tamadui printr-o simpla atingere.Din toate timpurile au existat.Nu trebuie sa-i negam,insa,in acest secol plin de toti excrocii,ahtiati dupa inavutire,fara munca,e tare greu sa poti discerne asa ca subscriu la povetele tale.E plina lumea de CABINETE TERAPEUTICE.mamaaa! si ce mai taxe au!!
Pe de alta parte,nu toti am (au) citit Sfintii Parinti,asa ca nu toti stim(stiu) cum sta treaba cu TAINELE(Spovedanie,Impartasanie -Deasa,cu Credinta ,cu Dragoste si cu Frica de Dumnezeu!-sf Maslu,Miride,etc..).Apoi ,nu toti il cunoastem pe Hristos.Unii IL descoperim abia dupa o miraculoasa vindecare,spre Slava lui Dumnezeu...caci ,stiut este(pt cei care au "aflat") ca "nu toate relele (boli,etc) ni se intimpla,negresit,din pricina pacatelor noastre sau ale strabunilor nostri,ci si ..."spre Slava lui Dumnezeu",sau...spre pilda,pt unii de linga noi.Asa ca unii dintre noi mai "tre' " sa si "ratacim" ca mai apoi sa gustam ,cu BUCURIE SFINTA din binefacerile DUHULUI SFINT,revarsat asupra noastra ,a celora care VREM sa-L primim.
Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cu LUMINA SA!,ca sa nu orbecaim in INTUNERIC...
Reply With Quote
Vechi 16.03.2010, 14:47:34
tailgunner4A
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Am tot auzit zvonuri cum ca exista o serie de persoane care vindeca anumite afectiuni ale organismului prin bioenergie.
Am auzit si eu; bioenergia pare sa fie un lucru grozav, pacat ca nimeni nu stie sa spuna ce-i aia :)
Reply With Quote
Vechi 16.03.2010, 17:57:10
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Poti sa citesti aceasta carte (se citeste foarte usor) ca sa-ti dai seama ce e cu energiile, in cazul de fata yoga dar nu numai.
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tor-80884.html
Vechi 20.03.2010, 22:46:07
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delirul Vezi mesajul
am tot auzit zvonuri cum ca exista o serie de persoane care vindeca anumite afectiuni ale organismului prin bioenergie.

Ce parere aveti despre treaba aceasta, sa fie oare o solutie viabila in caz de tumori canceroase sau alte afectiuni care prin tratamente conventionale exista slabe sanse sa se poata trata ? Unii sustin ca s-ar fi facut chiar bine in urma unor tratamente cu bioenergie.

Personal sunt cam sceptic in privinta bioterapiei, tocmai fiindca ar fi o rezolvare mult prea convenabila a unor probleme dificile.
mai bine mergi sa te spovedesti si sa te impartasesti vei avea mai mult castig decat la un inselator de bioenergetician daca te simte ca esti credincios nu te primeste
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 22:59:29
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

http://www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/m...ioenergie2.htm
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 23:00:55
Senior Member

Implicit

Asa e !!!! Si mie mi s-a intamplat..persoana respectiva mi-a spus sa plec, se enervase foarte tare..si nu intelesesem pe atunci de ce...eram in timpul liceului.

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
mai bine mergi sa te spovedesti si sa te impartasesti vei avea mai mult castig decat la un inselator de bioenergetician daca te simte ca esti credincios nu te primeste
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 23:04:40
Senior Member

Implicit

Iata ce raspundea unei credincioase parintele Calistrat de la Manastirea Bârnova privitor la esenta bioenergiei: "Daca ati vazut, în Sfânta Scriptura, Hristos care era fara de pacat si era Fiul lui Dumnezeu, prin atingerea cu mâna, prin atingerea de haina Lui, prin binecuvântare, prin atingerea cu tina la ochi, vindeca oameni. Hristos este primul care spune: «Cine dintre voi Ma vadeste de pacat?» (Ioan, 8,46). Aceea este bioenergia pozitiva pe care Biserica Ortodoxa o admite, prin binecuvântarea oamenilor atunci când sunt bolnavi, prin punerea mâinilor de catre preoti: «pe bolnavi mâinile-si vor pune si bine le va fi» (Marcu 16,18). Bioenergia de care se vorbeste – la acesti sarlatani – , ca sa nu le spun altfel, care au doar cabinete de aburit prostii – si la noi în România prosti sunt, exploatatori nu avem de-ajuns -, este de fapt sugestie. Sarlatanii strâng bani de la cei pe care îi pot manipula si pe care îi «vindeca» prin sugestie. Bioenergeticienii sunt oameni buni de papagal si oameni cu tupeu, care gasesc prosti pe care sa-i exploateze când portofelul este greu si nu-l pot purta în buzunar si sunt predispusi pericolului herniei de disc!"
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23