![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
poate tocmai faceau pauza.
|
||||
|
||||
![]()
si cum pauzele mici si dese,cheia marilor succese.....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are rost sa te tulburi pentru atat. Eu am spus ca nu exista spirit civic si de asta e vinovat si sistemul de invatamant ,copilul in clasele primare ar trebui sa invete sa fie mai saritor la necaz si asta se poate invata si la scoala. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne-am obisnuit doar sa ne uitam la TV si sa avem ce povesti. Iar cand vine vorba de ajutoare dam din casa doar ceea ce trebuie aruncat la gunoi. Suntem penibili.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni,
Cand padurile sunta taiate ca iarba de ani de zile de suntem in pericol de schimbare de clima ireversibila (suntem singura tara cu desert din europa), cand nu se construiesc diguri, cand nu se iau masuri desi cu ani in urma s-a intamplat la fel, plus o alta serie de motive pur lumesti, cum puteti sa spunei ca asa a vrut Dumenzeu???? Pai DUmenzeu nu ne lasa sa luam atitudine contra furtului la care este supusa tara asta de 20 de ani??? Dumenzeu nu ne lasa sa ne consturim diguri???? Dumenzeu nu-i lasa pe aia care stau si se uita sa puna mana????? La fel cum Dumenzeu ne da dar nu ne baga in traista la fel cred ca pedeapsa lui Dumenzeu sta in spatele tuturor relelor din lumea asta. Daca aveam diguri, padurile la locul lor, daac toate masurile lumesti ar fi fost luate dar apa tot a venit si ne-a luat da, atunci putem vorbi de pedeasa divina, dar cand tu mergi in fundul gol pe strada si te miri de ce se utia lumea la tine...cred ca problema e in alta parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu o mai suci tu ca la Ploiesti cu franciscanii si budistii inexistenti! Asta mai lipsea in Romania, ..franciscanii! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu lipsea de loc, uite aici:
http://www.ofmconv.ro/ In rest, eu am incercat sa fiu politicos, aratand ca nu conteaza confesiunea celor care nu misca un deget pt. a-si salva comunitatea de furia apelor; daca tu insisti neaparat ca erau ortodocsi, fie cum vrei tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matale nu te simti vinovat cu nimic? Chiar n-ai nimic sa-ti reprosezi? Inteleg ca ceea ce fac (daca fac ceea ce pare ca fac) este rau, dar pana la a le dori raul deja e o cale lunga.. Hristos a spus sa nu rasplatesti raului cu rau, oamenii aia ce rau ti-au facut sau chiar mai mult incat sa le doresti raul? Daca fac ceva rau, lor insisi isi fac rau in primul rand, cine te-a pus pe tine judecator peste ei ca sa-i osandesti? Sau sa intelegem ca la catolici se preda "evanghelia-osandirii-aproapelui-cu-toate-ocaziile-cand-ne-simtim-mai-breji-ca-el"? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
cum trebuie sa procedam??? | L.sorin | Generalitati | 11 | 05.07.2009 00:50:39 |
|