![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte interesant ! Dar nu știu cine ar putea fi..
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca este Patriarhul Alexandriei, Teodoros al IIlea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este parintele Damaschin Grigoriatul , de la Min. Grigoriu din Athos, vredniv urmas al Sf. Cuv. Cosma , si noul apostol al Zairului (Africa centrala).
|
|||
|
|||
![]()
Revin cu un personaj care a mai fost postat aici. Daca il ghiceste cineva postez un filmulet fain despre el, daca nu il ghiceste postez oricum :)
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Era vorba de fondatorul Rugului Aprins, Sandu Tudor, nu-i așa? Mai târziu ieroschimonahul Daniil.. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar el...o figura destul de inedita atat in spiritualitatea cat si in interbelicul romanesc. Si eu as vrea sa ma pun la punct cu istoria ortodoxiei daco-romane dar in ultima vreme simt ca parca „timpul nu (prea) mai are rabdare” asa ca simt nevoia mai mult de scrieri filocalice...merg direct la tinta cum s-ar zice :)...noroc cu documentarele astea faine ca mai aflu cate ceva...
|
|
||||
|
||||
![]()
Si inca un personaj. Laic. Nu mai este printre noi.
|
||||
|
||||
![]()
Dan Slușanschi spune uncle Google. Dar spre rușinea mea nu știu mai nimic despre el... poate mai dai tu detalii.
Mai pun și eu o poză : este o cunoscută autoare de cărți ortodoxe (trăiește în Vest). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este clasic aici in America eseul său "12 Things I Wish I’d Known…" Adică "12 Lucruri pe care aș fi vrut să le știu... " (înainte de a intra pentru prima dată într-o biserică ortodoxă). Scuze pentru cei care nu înțeleg engleza, nu-l am și în românește. Și aici o prezentare a ei pe Veritas.org : http://www.veritas.org/Presenters.aspx?pid=157 Last edited by mirela.t; 14.10.2012 at 07:47:44. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|