![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este tocmai acest fapt din citatul tau. De obicei cei care adopta caini si au grija de ei,sunt batjocoriti de ceilalti de numa'numa'. Defapt si acest fapt nobil este deranjant pt popor,ei vor sari la gatul "catelarilor"cu intrebari de genul"de ce nu adopti un copil?","de ce nu hranesti un om al strazii?"Deci nu sunt multumiti nici cu adoptia. In schimb ar vrea sa deturneze milostenia iubitorilor de caini in alta directie,fara ca ei insisi sa faca ceva concret in acele domenii. Aceste specimene doar dau directiuni despre ce anume sa faca sau nu faca alti semeni,de parca ii au in grija ca si sclavi. Eu una nu am nevoie de nimeni care sa-mi managerieze viata si alegerile.Slava-Domnului,am parinti,un manager la serviciu si un duhovnic.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ??? De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ??? de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-e o gluma ! |
|
|||
|
|||
![]()
O gluma la fel de... nereusita ca si glumetul.
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e caracteristica voastra a filo-cinilor, sunteti agresivi ca ei, pana la urma,fata de semneii vostri umani pe care ai urati !
pana la urma se demonstreaza singura teza mea ! io, nu am facut atac la persoana, impotriva dvs, ceea ce dvs aiti facut cu nonsalanta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara! Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci va rog sa incetati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
io nu am facut decat sa vorbesc la modul general, de unii fanatici madanofili,si dvs, ati sarit direct la atacuri personale la adresa mea ,si ma mai luati si cu pers a 2-a, poate totusi sunt mai in varsta,mai stii ??? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|