Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2012, 21:41:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cei care zic ca iubesc jegoasele astea de javre sa puna mana sa-i adopte,sa-i tina acasa si sa-i pupe in bot cat or vrea! Daca erau cu adevarat iubiti de cineva nu ar mai fi fost pe strada! Si eu am animal si mi-l tin in casa,nu supara si nu deranjeaza pe nimeni!
Raoul,stii ce ma face pe mine sa rad?
Este tocmai acest fapt din citatul tau.
De obicei cei care adopta caini si au grija de ei,sunt batjocoriti de ceilalti de numa'numa'.
Defapt si acest fapt nobil este deranjant pt popor,ei vor sari la gatul "catelarilor"cu intrebari de genul"de ce nu adopti un copil?","de ce nu hranesti un om al strazii?"Deci nu sunt multumiti nici cu adoptia.

In schimb ar vrea sa deturneze milostenia iubitorilor de caini in alta directie,fara ca ei insisi sa faca ceva concret in acele domenii.
Aceste specimene doar dau directiuni despre ce anume sa faca sau nu faca alti semeni,de parca ii au in grija ca si sclavi.

Eu una nu am nevoie de nimeni care sa-mi managerieze viata si alegerile.Slava-Domnului,am parinti,un manager la serviciu si un duhovnic.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:49:18
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Te'ai amestecat in discutia mea cu Raoul, ca sa spui asa din senin, cum sustinatorii "javrelor" sunt asa si pe dincolo! Si tot asa, din senin, imi vine mie acum sa spun ca oamenii care vorbesc cu atata ura nu fata de caini ci fata de orice creatura vie, creatie a Domnului sunt cam pe la acelasi nivel cu animalele pe care va inversunati voi atat.
io nu m-am amestecat in discutia dumitale,asta ti s-a nazarit dumitale ! N-am avut nici o treaba cu dumneata,eu am facut o remarca generala asupra maidanofililor fanatici ,din cauza carora se pot intampla tragedii de felul celor expuse de colegul nostru !

Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ???

De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ???
de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:50:51
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Termina cu ironiile. S-a vandut TOT! Ce a privatiza/vandut Basescu?? A fost si impotriva privatizarii Petrom,unde a fost mana lu' bombonel. In fine,nu le iau apararea pdl-istilor,dar sunt mai buni ca psd,asta e clar! Iliescu ne-a nenorocit!

Imi pare rau,chiar nu am inteles. Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
nu cainele, evident, cainele e sfant ! (ha,ha,ha !)
-e o gluma !
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:52:18
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
nu cainele, evident, cainele e sfant ! (ha,ha,ha !)
-e o gluma !
O gluma la fel de... nereusita ca si glumetul.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:55:22
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
O gluma la fel de... nereusita ca si glumetul.
asta e caracteristica voastra a filo-cinilor, sunteti agresivi ca ei, pana la urma,fata de semneii vostri umani pe care ai urati !
pana la urma se demonstreaza singura teza mea !

io, nu am facut atac la persoana, impotriva dvs, ceea ce dvs aiti facut cu nonsalanta !
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:57:21
Banned

Implicit

Citat:
Am facut rau ca am luat apararea semenilor mei in dauna fiintelor necuvantatoare numite caini ???
Nu, ai facut rau ca te'ai exprimat la fel de civilizat ca unul din mahala si cu tot atata bunatate crestineasca precum unul care vandalizeaza statui de sfinti in Timisoara.

Citat:
De ce ma rog nu va scandalizati la fel,si cand e vorba de simpaticii vitelusi loviti cu barda in cap, pentru a deveni carnea cu care faceti sarmale sau mici ???
de unde aceasta preferinta pentru caini, mai ales la femei (am remarcat ,in mod ciudat !) ?!
FYI, eu nu fac nici sarmale, nici mici!
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara!
Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:58:10
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Yasmina,deci am dreptate sau nu? Dar fi sincera si realista! Crezi ca de nebun mi-a venit toata ura asta peste noapte?? M-a muscat,intelege,am urma pe picior! Daca nu aveam spray-ul m-ar fi doborat toti cei trei caini,ma faceau praf! V-ati fi bucurat mai mult sa auziti ca va scriu din spital si cu semne pe viata?? Raspundeti la obiect,da sau nu. Puteti sa spuneti "DA" fara nicio problema,nu ma supar,dar macar fiti voi! Sa terminam cu bunatatea asta excesiva atunci cand chiar nu e cazul.
tu nu vezi ca raspunsul lor e un : DA, hotarat ???!!!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:58:32
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
asta e caracteristica voastra a filo-cinilor, sunteti agresivi ca ei, pana la urma,fata de semneii vostri umani pe care ai urati !

io, nu am facut atac la persoana, impotriva dvs, ceea ce dvs aiti facut cu nonsalanta !
Terminati cu atacurile la persoana. Una e sa ataci ideile si parerile cuiva si cu totul altceva e sa ataci persoana respectiva. Mai josnic e sa ataci o persoana pe care nu o cunosti.
Deci va rog sa incetati.
Vechi 13.01.2012, 21:59:52
Banned

Implicit

Citat:

Te sfatuiesc amical sa incerci sa afli semnificatia cuvintelor pe care le folosesti inainte sa le pui intr'o propozitie care oricum pare formulata de un elev de gimnaziu. Si nu teza ta se confirma, ci a mea. Si anume ca majoritatea celor care urasc animalele sunt barbari din foarte multe puncte de vedere. Iar asta se reflecta adeseori si in intelectul lor subdezvoltat!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 22:00:12
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, ai facut rau ca te'ai exprimat la fel de civilizat ca unul din mahala si cu tot atata bunatate crestineasca precum unul care vandalizeaza statui de sfinti in Timisoara.

FYI, eu nu fac nici sarmale, nici mici!
Nu e vorba de o preferinta pentru caini, ci pentru umanitate fata de orice creatura vie! La biserica ta nu se invata ca si cainii sunt creatia Domnului? Sau tot ce nu ii convine omului ar trebui sa dispara de pe pamant, pentru ca deh, Dumnezeu ne'a dat libertatea de "a face legea" aici si de a ne juca la randul nostru, de'a dumnezeii cu tot ceea ce ne inconjoara!
Am inteles ca ai o parere. Tu crezi ca maidanezii ar trebui eutanasiati. Foarte bine, spune asa! Dar cand incepi cu exprimari de mahala, esti cam la nivelul acelui animal pe care il urasti atat de mult cu sufletul tau imens de crestin!
unde am avut exprimari de mahala, la cine am dat in cap, pe cine am injurat si insultat direct ???!!!
io nu am facut decat sa vorbesc la modul general, de unii fanatici madanofili,si dvs, ati sarit direct la atacuri personale la adresa mea ,si ma mai luati si cu pers a 2-a, poate totusi sunt mai in varsta,mai stii ???
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59