![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Le- a aparat Domnul pe bietele animale...ma bucur!
Slava Lui! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Animalele respective fac rau omului? Musca oamenii? sunt purtatori de boli? Creaza mizerie si disconfort? Creaza o imagine negativa tarii? Da. Aduc vreun avantaj omului? Nu. Sunt chinuiti traind in frig, fara mancare, fiind loviti de masini si batuti de unii tampiti? Da. Atat timp cat nu sufera in timpul eutanasiei de ce e o decizie gresita?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S-a mai discutat pe un alt topic despre problema cainilor. Pareri vor fi tot timpul pro si contra! |
|
||||
|
||||
![]()
Maria,eu numai citesc...sunt cuminte de data asta,nu mai scriu nimic :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Esti vegetarian? Ar fi bine, altfel e nasol pentru tine, friptura de porc, vita sau pasare provine de la niste animale de care Domnul nu a auzit.
|
|
||||
|
||||
![]()
O elevă de 16 ani a fost sfâșiată de o haită de câini
O elevă din Vaslui a fost sfâșiată de șase câini! Fata de 16 ani este din localitatea Roșiești și mergea spre gară ca să ajungă la un liceu din municipiul Vaslui. În dreptul unei stâni, fata a fost atacată. Un cioban i-a sărit în ajutor. Eleva a ajuns în stare gravă la spital. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui, Mihaela Ștrau, a declarat pentru REALITATEA TV că fata locuiește în localitatea Roșiești din județul Vaslui și că zilnic, ea face naveta la școala din orașul Vaslui. "Adolescenta a fost mușcată de mai mulți câini. La intrarea pe un drum comunal a fost atacată de mai mulți câini care i-au provocat mai multe leziuni. Fata a fost salvată de un cioban", a spus Mihaela Ștrau. Aceasta a precizat că în prezent se derulează o anchetă pentru a vedea cui aparțin animalele. Sursa: http://www.realitatea.net/o-eleva-de...ni_950549.html |
|
|||
|
|||
![]()
asta e daca unii oameni pun mai mult pret pe animale decat pe oameni; daca ne gandim doar cainii sunt cei care ne fac probleme pe strazi,in orase,intre blocuri etc deci nici un alt animal;
-de acu cativa ani de cand a fost omorat japonezul ala trebuiau luati de pe strada -din toata tara- toti cainii vagabonzi,daca nu erau adaposturi foarte rau trebuiau omorati cainii care nu mai aveau loc in adapost,si astfel nu mai se plimba pe strada nici un caine,decat aia cu stapan.si sa vedeti cum nu mai era nimeni muscat.Si asta de ani de zile ! Trebuie umplute toate adaposturile pt caini,cine vrea sa-i mai i-a acasa si restul cainilor trebuie omorati.fara discutie.sa nu mai vedem nici un caine pe strada. Am si eu unul in fata blocului-latra de ani buni toata noaptea si se incaiera cu altii etc,am trimis mail la primarie de vreo 3 ori dar nu l-au luat nici acum. daca as avea o pusca cu luneta i-as omora de pe geam pe toti cainii. ![]() Last edited by antiecumenism; 08.06.2012 at 12:44:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Prin urmare, pe lângă anti-ecumenism, anti-cip, anti-masonerie, și anti-vaccin, să adăugăm și anti-câini, pentru ca paleta prin care ne definim calitatea de creștini să fie întreagă.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ca mie chiar imi plac animalele,de ex sunt niste porumbei pe care i-am obisnuit sa vina la geam (stau la bloc) si le dau mancare,si normal ca nu le fac rau deloc; imi plac si cainii; aveam unul in fata blocului vagabond era cam mare dar nu prea latra si imi placea ,chiar il mangaiam ii mai aruncam cate un os de la geam; dar pocitania asta care e de vreo 4 ani desi e mai mic si fricos latra toata noaptea si nu pot sa dorm,de asta am glumit ca l-as omora cu pusca cu luneta; dar lasand gluma la o parte tinand cont ca au fost omorati si muscati rau oamenii de catre caini sunt de acord cu omorarea cainilor vagabonzi,sau cel putrin sa nu mai fie nici unul pe strazi.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|