![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa mintea ta, cand a fost creata luna conform Genezei si cand a fost creata conform a ceea ce spune Sf. Damaschin? "După cum am spus, soarele a fost creat în a patra zi, deci luna a luat-o înaintea soarelui cu unsprezece zile. Căci din ziua a patra până în ziua a cincisprezecea sunt unsprezece zile." Explica ce pricepi tu (daca pricepi ceva), Sf. Damaschin sustine ca luna a fost creata cu 11 zile (a luat-o inainte??) inaintea soarelui din ziua a 4a sau in a 15-a de la Creatie?
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar continui sa te agati ca inecatul de traducerea in romana si eventual cea in engleza, condimentat pe alocuri cu discursuri furtunoase gen "dusmanul poporului". Citat:
Reductio ad Hitlerum (also known as: argumentum ad Hitlerum, playing the Nazi card, Hitler Card) Description: The attempt to make an argument analogous with Hitler or the Nazi party. Hitler is probably the most universally despised figure in history, so any connection to Hitler, or his beliefs, can (erroneously) cause others to view the argument in a similar light. However, this fallacy is becoming more well known as is the fact that it is most often a desperate attempt to render the truth claim of the argument invalid out of lack of a good counter argument. http://www.logicallyfallacious.com/i...io-ad-hitlerum Sigur, in cazul tau se numeste: Reductio ad Neoprotestantum Sau poate mai bine zis Reductio ad Ecumenismus ca asta e singurul lucru la care te pricepi cat de cat. Citat:
Daca vrei sa ma contrazici, n-ai decat sa citezi ce Sinoade au dat decizii in acest sens. Si cand spun "capitolul asta", ma refer la lungimea zilelor creatiei, ca sigur la "priceperea" ta ai sa incepi sa-mi spui si ca eu sustin ca omul a evoluat din maimutza doar pentru ca ti-am dat peste nas cu zilele Creatiei asa cum am devenit brusc si neoprotestant si ecumenist si evolutionist teist si altele, ca ai ditamai lista de "reductio at" ca se pare ca esti genul de om care in lipsa de deductii se pricepe foarte usor la reductii ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.06.2014 at 16:22:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Au ajuns si oamenii de stiinta dupa mii de ani la vorbele Bibliei.
Hmm... sa cheltui atatea resurse (financiare, intelectuale,etc) timp de mii de ani , ca sa ajungi pana la urma tot la Cuvantul lui Dumnezeu si sa afirmi intr-un dialect "stiintific" ca exista un "Creator"(asa il numesc ei), cand puteai doar sa deduci logic acelasi lucru, studiind Biblia, denota involutie si nu evolutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Practic, Loechelt l-a "batut" pe Humphreys cu propriile date. Last edited by t4ilgunn3r; 11.06.2014 at 19:42:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos" "Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc" Corinteni |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca a sti cum functioneaza Universul din jurul nostru nu este de folos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce face omul in viata lui, in afara de activitatile spirituale inchinate lui Dumnezeu, sunt efecte efecte secundare si nu duc catre mantuire. Apropos:Sa nu crezi ca sunt anti-stiinta, carierea mea este in stiinte reale, care a inclus (la vremea sa) si fizica cuantica si un pic de astrofizica. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O viata inchinata mantuirii este o viata de calugar. Cred ca daca nu faci aceasta decizie, de a te calugari, chiar nu strica deloc niste cunostine suplimentare, daca nu pentru inaltarea spirituala, atunci pentru inaltarea mentala si culturala. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios ? Ce fraieri sunt calugarii aia de se roaga si pentru liber-cugetatori ca tine. Tu ai vre-o treaba cu mantuirea ? Pai daca tu nu crezi ca exista dracul, ca nu exista suflet si ca Dumezeu nu-ti va judeca faptele ... ce-ti trebuie tie mantuire ?
Mai, voi astia de pupati stiinta pe toate partile, incepe maine campionatul mondial de fotbal, mai beti si voi o bere, mai iesiti si voi la o gradina, daca oricum nu sunteti interesati de mantuire. Nu va mai deranjati. Ca altfel, probabil ca sunteti maniaco-depresivi ... de va pierdeti timpul vostru pretios pe acest frumos forum crestin-ortodox. De rezultate, ce sa va mai zic, nu ati reusit pana acum sa convingeti nici macar un ortodox sa treaca la ateism sau mai rau, sa adere la una din sectele voastre neoprotestante. "A gresi e omeneste, doar a persevera e draceste" Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 21:43:03. |
|