Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2011, 22:11:33
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrinskaia Vezi mesajul
Mie mi se pare ca un loc potrivit pentru tine, oricand ai avea nevoie ar fi sa ajungi sa stai cat ai nevoie la Valea Screzii, si cred ca ai putea si sa fii de folos acolo, sa ai si gradinita de care ai nevoie si cel mai probabil sa inveti ceea ce noi toti trebuie sa invatam, daca nu ma insel, si anume sa ii multumim Lui Dumnezeu pentru ceea ce avem, de ce nu si sa ne punem serios problema cum se crestea un copil in vremea lui Moise, cand au stat in pustiu zeci de ani, pentru ca mi se pare mai mult decat posibil sa ne incerce un astfel de pustiu cat de curand, caci tot suntem atat de robiti patimilor. Stiu ca deznadejdea este greu de depasit cand nu ai ajutoare potrivite, eu as zice sa citesti despre parintele Porfirie si alti Sfinti Parinti. Problema mea este ca eu nu pot nici acum intelege cum a ajuns o pustoaica ca tine, care a nascut imediat dupa bac, sa aiba pretentii de la soacra sa sa-i plateasca gazele si alte datorii, nu putine si ea sa nu se straduiasca macar sa plateasca datoriile celui care i-a oferit cazare fara chirie, replicand cu trufie ca copilul tebuie sa aiba totul, chiar de-ar fi sa calce pe cadavrul soacrei cu probleme grave cu coloana- sa aiba copilul premergator, jucarii...si a avut si mai poate avea ca si tine probleme cu deznadejdea, probabil si de la pretentii prea mari, trufie si la ea si la parinti dar si la el...am sa va rog sa-i pomeniti si pe ei in rugaciunile voastre, caci nu au avut bani de cununia religioasa, avand pretentii exagerate fata de cum s-au cununat mai demult copii proprietarei care le-a oferit casa si careia i-au aruncat zeci de lucruri din casa fara sa intrebe, sub influenta unui nas plin de bani...se numesc Alina si Dan si parintii lor...
La cine faceti referiri?o cunoasteti personal?daca imi permiteti sa fac o remarca,pareti a fi chiar proprietara cu pricina:)(posibil soacra?)
Trebuie sa va reamintiti faptul ca singura nu putea ramane insarcinata...de aceea atributiile se impart pt ambii parinti,si familii,oricat de controversate ar fi relatiile dintre ei!

Din pacate,in Romania functioneaza sintagma:barbatul isi ridica palaria,si pleaca cu onoare,in timp ce femeia ramane cu rusinea!Pare ca o lege nescrisa a unei lumi de salbatici...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 25.01.2011 at 22:14:26.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:21:49
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Implicit

Adrinskaia, cred ca ati vrut sa spuneti 'o pustoaica ca si mine'.... Nu de mine vorbiti!

P.S : Totusi la aproape 25 ani, nu prea sunt asa pustoaica...
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:26:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu,am trimis ieri,un mesaj tuturor prietenilor pe care-i am in lista de messenger,cu rugamintea sa fiu anuntata daca stiu de existenta unui job,pe undeva...
Sa vedem daca are vreun rezultat...
Multumesc Yasmina.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:28:35
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Maria, am citit tot topicul, dar nu am inteles: tu unde stai acum?
(Ziceai ca nu poti oferi un acoperis copilului.)
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:48:27
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Maria, am citit tot topicul, dar nu am inteles: tu unde stai acum?
(Ziceai ca nu poti oferi un acoperis copilului.)

In chirie. Dar risc sa fiu data afara. Momentan, slava Domnului, nu m-a dat 'inca' afara... si sper sa pot rezolva pana la sfarsitul lunii.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:49:46
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria25 Vezi mesajul
In chirie. Dar risc sa fiu data afara. Momentan, slava Domnului, nu m-a dat 'inca' afara... si sper sa pot rezolva pana la sfarsitul lunii.
Chiar nu te poti intelege cu mama ta sa te primeasca?:|
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:55:29
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Chiar nu te poti intelege cu mama ta sa te primeasca?:|
a mai explicat de cateva ori,ca mama ei o indeamna sa"o uite"!
de ce insistati?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 22:58:48
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
a mai explicat de cateva ori,ca mama ei o indeamna sa"o uite"!
de ce insistati?
Iertare,maria...
Si celorlalti utilizatori...ca am insistat.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 23:00:51
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria25 Vezi mesajul
Cred ca ai reusit. Si cred ca cel mai frumos a fost faptul ca ai stiut familia aproape. Vreau sa te intreb... dupa acesti ani, ai primit raspunsul la acel 'de ce' ?

Mie mama mi-a spus de 3-4 ori pana acum sa o uit... In conditiile in care sunt singurul copil si ea este singurul meu parinte...

Si la mine nu este zi fara lacrimi si fara amaraciune... parca este aceeasi zi, zi de zi...
nu am gasit raspunsul. dar asta conteaza prea outin.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2011, 23:06:23
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Iertare,maria...
Si celorlalti utilizatori...ca am insistat.
Nu este vb despre iertare,ci despre a citi toate posturile sau cat de cat,printre randuri,pt a nu pune acelasi intrebari la care fata a mai raspuns in cateva dati...

Sa nu va simtiti ofensata,pt acest mic motiv,nu asta am intentionat!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15