![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In alta ordine de idei, afirmatia lui Emilian, ca Biserica Catolica ar ingadui casatoria intre rude de gradul III, e o minciuna gogonata. La fel cu majoritatea afirmatiilor lui.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre casatori si incasatori ... n-ai dreptate! In orice caz, am vrut sa zic ca a te casatori e mult mai bine decat ca "se pot casatorii"...:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar eu ca să nu mai fiu răstălmăcit, spun mai clar: În Brazilia, Mexic și zonele acelea, se dau dispense episcopale să se căsătorească verișorii primari, și spunea episcopul de acolo o argumentație cum că: decât să nu mai fie membrii bisericii și să devină apostați, să facă desfrânare și să nu primească "taina" căsătoriei, mai bine le dăm voie și apoi în plata Domnului, să se facă voia Domnului cu ei, oricum sunt sute de cazuri de oameni de știință, muzicieni, care s-au căsătorit cu verișoarele lor primare, tot cu dispensă. Care după cum văd că a făcut socoteala fratele Cătălin, ar fi rude de gradul 4, eu am socotit ca fiind rude de gradul 3, îi mulțumesc fratelui Cătălin pentru intervenție.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 18.10.2016 at 21:37:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Deci recunosti ca ai mintit ?
In alta ordine de idei, evident ca nu exista nicio erezie in Biserica Catolica. Nici n-ar avea cum, de vreme ce ste Biserica intemeiata de Mantuitorul Isus Cristos. Dar, discutia, acum, este despre minciuna ta, cum ca Biserica Catolica ar permite casatoria rudelor de gradul III. Crezi ca minciuna face casa buna cu calugaria ? Crezi ca sunt multi mincinosi printre monahii de pe Sfantul Munte ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 18.10.2016 at 21:40:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Îți place agresivitatea, așa-i? Defapt ești avocat, de ce mă mai mir...
Nu, în cazul ăsta n-am mințit, ci nu m-am exprimat destul de clar, anume: erezia căsătoriilor între verișorii primari.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Inseamna ca in alte cazuri ai mintit, nu-i asa ?
|
||||
|
||||
![]()
Da, am mințit la școală, ca să-mi motivez absențele.
Dar tu trăiești chiar acum în minciună, fiind în eresurile romano-catolicismului.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Si din scoala si pana acuma n-ai mintit deloc ?!!!
Cand ai spus pe forum ca nu-l cunosti pe Botos Remus Emilian n-ai mintit ?!!!!!
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|