![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si alta e cand ai niste bani intr-un cont, la care ai acces dupa ce te pensionezi. Nu uitati ca fondurile de pensii sunt asigurate si exista un intreg mecanism prin care chiar si caderea lor este amortizata astfel incat cotizantii sa nu fie afectati. Sunt zeci de mii de fonduri de pensii administrate privat pe lumea asta si doar vreo doua sute de state suverante. Daca facem un calcul, ajungem la concluzia ca numarul statelor care au falimentat in ultimele decenii, raportat la numarul total e probabil proportional cu numarul de fonduri de pensii care au falimentat, raportat la numarul total.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statul este format si reprezentat de cineva, niste persoane, care si-au asumat raspunderea de a-l guverna, gospodari, conduce. Eu, si multi altii, am dat acei bani statului (reprezentat de persoane... sa nu uitam), spre a-i gestiona, investi, spori, plati, ne-am strans niste fonduri din acele cotizari. Deci, acele persoane sunt raspunzatoare pentru modul cum au gospodarit fondurile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce primesti in schimb e partea a doua, oricum taci, inghiti asta este. Citat:
Pai de unde raspunderea asta solidara, ca guvernele astea nici macar individual nu au raspundere pentru ceea ce fac? Se tot vehiculeaza o expresie de ceva timp "asumarea raspunderii" de catre guvern. Cand o aud, imi vine sa ma tavales de ras. Guverneul si raspunderea..de unde si pana unde? Unde eram ca si tara cu salarii, pensii, industrie, agricultura, sanatate, ocuparea fortei de munca acum 20 si ceva de ani si unde suntem acum? Si totusi, cati ministri au facut puscarie de 20 ani incoace? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici unul, dar asta nu inseamna ca nu ar fi meritat. Dar daca noi nu stim altceva decat sa ne lasam condusi de ticalosi, incompetenti si facaturi....repet: dar daca noi suntem fraieri... |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, macar acum esti lamurita ca "Statul" nu exista si esti la mana ta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma te las ca vreau sa citesc ceva frumos... maine e praznuit Sfantul Efrem cel Nou de la Nea Makri. Si nu mai fi rautacios ca nu-ti ajuta la nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand nu mai sunt bani, guvernul (nu "statul") taie din pensii x%. Dar mai ramai cu ceva. Cand un fond privat nu mai are bani, intra in faliment deci nu mai vezi nici un ban. Si guvernele si fondurile private sunt coduse de oameni. Deci...care e varianta mai avantajoasa? Citat:
![]() Si ce crezi, cand a cazut piata imobiliara din SUA, aia nu aveau asigurari pe imprumuturi? Citat:
Si cu exact aceleasi cifre! Eu zic mai bine sa faci asa, mai la obiect: In ultimii 100 ani, de cate ori a ajuns statul roman in situatia de a nu mai putea plati pensiile, si cate din institutii financiare din Romania, nationale sau internationale au disparut cu banii contribuabilor cu tot? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
ca tot burghezul societatii capitaliste romanesti, mi-am permis si eu un mic concediu de 1 mai, prin zona istorica a Maramuresului !
Am fost prin multe locuri din tara, de la Transilvania, la Banat, la Moldova, Campia romana si dobrogea...insa, putine locuri mi-au atras atentia in asa grad, ca aceasta zona extraordinara a tarii noastre !!! Exista acolo, un fenomen, foarte interesant, pe o zona geografica destul de intinsa,ce cuprinde un numar apreciabil,dar nu extrem de mare, de comune,foarte mari,exista o prosperitate ce sfideaza ,prin opulenta,multe zone umile sau mediocre ale tarii !!! In fiecare ograda de cetatean maramuresan, ce locuieste la sat, vezi, cel putin o casa noua cu multe etaje si multe camere, finisata dupa norme europene, si care denota in general un bun gust taranesc,fata de care chiar si un arhitect si-ar gasi inspiratia !!! Nu mai zic,ca fiecare curte, chiar si din fundu' satului, e perfect organizata, neexistand nici macar un fir de iarba razlet,care sa nu fie supravegheat strict,de gospodar si sa creasca in devalamsie !!! Iar gardurile la frontul strazii, sunt toate, din piatra si cu fier forjat ,desigur avand materialul cel mai scump pus pe ele !!! In fiecare curte exista cel putin o masina noua, daca nu doua trei !!! Fenomenal ! Insa, in tot acest ansamblu, mirific, zcic ca esti undeva ,prin Alpii Austrieci, exiata o nota profund discordanta...drumurile extrem de proaste !!! Parca pentru a-si bate joc de acesti oamnei gospodari,a caror munca si ambitie a infrumusetat acest colt de romanie, pana la a ne face mandri de ea, statul roman, a gasit de cuviinta sa mentina in acea zona cai de acces extrem de proaste, presarate din mentru in metru cu craterte in care ai senzatia ca-ti rupi masina !!! Statul roman, nu incurajeaza pe omul muncitor ci pe lenesul pramatie care asteapta paomana !!! Fac pariu ca a furat banii de la oamenii astia din maramures, si i-a dus in alte zone, eventual prin sudul tarii, pentru a plati asistente soicale, unor oameni care nu vor sa munceasca si astepta etern pomana de la stat !!! Aproape ca as zice in fata acestui stat prefid : Transilvania Libera, ca tara independenta si suverana !!! Last edited by guardian knight; 04.05.2012 at 20:17:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Dintre toti romanii, maramuresenii sunt cea mai cautata mana de lucru in Franta, in special femeile, care muncesc ca menajere in casele francezilor.
Intrebati-i unde si-au agonisit banii pentru noile case. In nici un caz din economia lui basescu. PS: iar drumurile, ghici cine trebuia sa le faca? si nu doar in ultimii 8 ani, caci a fost si ministru de carari, ""aici sunt banii dumneavoastra"" !!! Last edited by Adriana Cluj; 04.05.2012 at 20:27:47. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|