Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2012, 17:59:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
E acelasi lucru cu asigurarea de sanatate, CAS-ul pe care il platesti lunar, pentru a avea acces la servicii medicale. Unde scrie cand dai banii ca ti se asigura serviciile? Ti se retine automat. (mai nou scrie cate ceva, dar doar de ceva vreme...)
Ti se retin automat, tu taci din gura, deci platesti.
Ce primesti in schimb e partea a doua, oricum taci, inghiti asta este.

Citat:
Statul este format si reprezentat de cineva, niste persoane, care si-au asumat raspunderea de a-l guverna, gospodari, conduce.
Eu, si multi altii, am dat acei bani statului (reprezentat de persoane... sa nu uitam), spre a-i gestiona, investi, spori, plati, ne-am strans niste fonduri din acele cotizari.
Deci, acele persoane sunt raspunzatoare pentru modul cum au gospodarit fondurile.
Pai tu cotizezi la vreo 10 guverne sau mai mult (depinde cum prinzi si remanierele) si te astepti ca alte guverne sa-ti plateasca banii inapoi.

Pai de unde raspunderea asta solidara, ca guvernele astea nici macar individual nu au raspundere pentru ceea ce fac?

Se tot vehiculeaza o expresie de ceva timp "asumarea raspunderii" de catre guvern.
Cand o aud, imi vine sa ma tavales de ras.
Guverneul si raspunderea..de unde si pana unde?

Unde eram ca si tara cu salarii, pensii, industrie, agricultura, sanatate, ocuparea fortei de munca acum 20 si ceva de ani si unde suntem acum?

Si totusi, cati ministri au facut puscarie de 20 ani incoace?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57