![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste experienta mea, pe mine m-au scos din iadul pe care il traiam (rupt cu totul de Biserica): 1. Pelerinul rus 2. Filocalia vol. 10 - Sfantul Isaac Sirul. Abia apoi au venit celelalte (am luat-o cumva de la coada la cap...), iar acum port mereu cu mine Psaltirea si sunt fericit cand citesc din Ceaslov. Dar cartea mea de capatai ramane Biblia. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Noi carti duhovnicesti care mi-au cazut in mana si pe care le recomand:
"Pentru tineri. Teologie liturgica" de pr. dr. Vasile Gavrila (parintele de la Biserica Rusa). De asemenea, "Credinta marturisitoare" de arhim. Teofil Paraian si Ieromonah Makarios Simonopetritul, „Triodul explicat. Mistagogia timpului liturgic".
|
|||
|
|||
![]()
Mataniile de Florence L. Barclay.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Gabriel Liiceanu "Declaratie de iubire" : "alaturi de foame, de frig si de eros nu exista nevoia irepresibila de a citi. Cartea nu este "cea de toate zilele" -ca piinea , ca apa, ca hainele.Nu citesti asa cum resimti nevoia de a miinca atunci cind iti este foame. intilnirea cu cartea nu are loc in virtutea unui instinct .In fapt se poate si fara ea" pg.202. De ce citim atunci? Raspunsul vine de la Petre Tutea: "citim pt. ca suntem fiinte de interval ".
|
|
|||
|
|||
![]()
1300 de cărți în limba română gratis:
http://carteromaneasca.wordpress.com/ ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/ – cărți ortodoxe-1974 fișiere, 15,4 GB- se pot download-a si cu un client ftp,de ex FileZilla- la adresa se introduce: ftp.logos.md ; nu trebuie user si parola. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti | adina91 | Resurse ortodoxe on-line | 54 | 02.10.2017 16:59:34 |
Ce rugaciuni sunt recomandate cand nu poti dormi ? | anisoara | Generalitati | 13 | 16.07.2012 22:00:33 |
Carti noi | brandusa | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.03.2010 16:55:33 |
carti | georgiana52 | Generalitati | 2 | 11.09.2009 23:24:19 |
carti | Annamarria | Generalitati | 41 | 02.09.2007 21:38:17 |
|