![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare frati intru Hristos!Am 18 ani dupa cum stiti unii dintre voi si nu stiu exact ce drum sa aleg in viata deocamdata.Mai am timp de gandire(sunt a 11) si vreau sa aleg intre teologie,istorie sau geografie sau psihologie.Domeniile astea ma atrag dar in special Teologie si Psihologie.Deoarece am avut si am trecut prin experiente mai mici sau mai mari,prin incercari,avand depresie,atac de panica si in spectrul religios ispite pot spune ca incerc si am reusit putin sa invat cum sa scap de boala mea,cum sa privesc lumea si cum sa ma ocup de psihic si de suflet.STIU!MAI AM MULTE DE INVATAT ,sunt tanar dar ma atrag aceste doua domenii.Deocamdata sunt la stadiul de GANDURI!Sunt doar niste ganduri cu viitorul meu in viata.Au fost Sfinti care au trecut prin experiente ,prin ispite grele,prin incercari si au devenit Sfinti si incercarile i-au imputernicit,au fost si sunt psihologi care au suferit cu psihicul si acum au descoperit cum sa isi cunoasca psihicul.Am cunoscut unii chiar eu.Ce drum ma sfatuiti sa aleg?Si fiindca sunt pe un site crestin INTREBARILE MELE PRINCIPALE SUNT:
1.Daca sunt a 11 si nu sunt la Seminarul Teologic(sunt la un liceu teoretic)pot face facultatea de Teologie?Se da vreo admitere?In ce consta? 2.Ce profesii mai pot avea daca fac Facultatea de Teologie? 3.Ce trebuie sa stiu inainte de a face Facultatea de Teologie? 4.Ce ma sfatuiti sa aleg?Ce ar fi indicat? 5.Voi cum v-ati ales drumul in viata? 6.Ce trebuie sa stiu despre facultatea de Teologie? 7.Ce TREBUIE SA STIU DESPRE VOCATIA DE PREOT?CE IMPLICA ACEASTA PROFESIE? As vrea sa imi raspundeti daca stiti si aveti un raspuns destul de clar ,destul de convingator si corect.Daca stiti raspunsurile la intrebarile mele. Am nevoie de ajutor.Vreau sa imi aleg drumul in viata.Si nu vreau sa fac greseli.Nu e nicio tragedie daca nu voi deveni preot ci altceva.O alta solutie ar fi sa fiu asistent medical dar sunt slabe sanse,sunt la coada prioritatilor mele dar nu strica niciodata. Voi cum v-ati ales drumul in viata? Doamne ajuta si Dumnezeu sa va binecuvinteze! __________________ |
|