![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DECI FI ATENT LA MINE SI FI FOARTE ATENT!!!! RASPUNSUL LA TOATE INTREBARILe despre numarul diavolului il vei vedea in filmul Ingerul Digital! sa il iei pe cel subtitrat in romana!:) m-a ajutat mult ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici de film nu e nevoie,e deajuns sa citesti ziarele:deja s-a implementat noul card cu cip si in bancile din Romania. Chiar si despre criza financiara prin care trece acum aproape tot globul ni s-a spus in Sfanta Sriptura. E timpul sa ne pocaim cu adevarata pocainta! Dumnezeu sa ne intareasca!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
citeam acum doua ,trei luni in ziar ca prin noua constitutie europeana se instituie postul de presedinte al uniunii europene(nu mai ramane decat sa gaseasca "omul potrivit" |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum spunea Parintele Serafim Rose, e mai tarziu decat ne inchipuim si Insusi Mantuitorul ne indeamna ca in vremea primejdiei sa fugim in munti (Matei 24,16) asa cum ne indeamna toti Sfintii Parinti. Iata un exemplu. Voi ce aveti de gand? Razboiul cu Iranul bate la usa.
Un om prevenit este un om pregatit, spune latinul, iar romanul: de-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar pazi. Cate semne mai vreti sa apara ca sa intelegeti ca anii sunt numarati pe degetele de la o mana-doua? Micro-cipul deja se implanteaza. Ofensiva impotriva crestinismului a inceput (vezi Zeitgeist pe saccsiv). Sfantul Efrem Sirul despre cei de pe urma (din timpul nostru) Parca pentru noi ar vorbi el din veacul IV Insa putini vor fi atunci cei ce vor voi sa asculte si sa creada în propovaduirea Proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-Si arate negraita Sa iubire de oameni, ca niciodata nu voieste moartea pacatosului și a necuratului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca; ca nici în vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la judecata. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, [COLOR=Red]vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.[/COLOR] Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, [COLOR=Red]si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri,[/COLOR] nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. [COLOR=Red]Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist.[/COLOR] Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat. |
|
||||
|
||||
![]()
Va invit sa urmariti interviul ce i-a fost luat Parintelui Arsenie Papacioc despre semnul fiarei in anul 1994, http://www.youtube.com/watch?v=Bx3x0J9JFJA si apoi sa trageti fiecare o concluzie.
Ce credeti are Parintele Arsenie Papacioc dreptate in ceea ce spune despre semnul fiarei? Eu insa ma indoiesc de acest lucru si iata de ce. Parintele Arsenie Papacioc spune in interviu :Ia uitati ce mi-am raspuns eu si iar Ce sa cred eu atunci despre acest 666? Revin insa la Parintele Paisie Aghioritul care zice in felul urmator: Dar lucru ciudat este cã multi oameni duhovnicesti, pe lîngã faptul cã fac tîlcuirile lor proprii, se mai si tem cu o fricã lumeascã de "punerea la dosar", în timp ce ar fi trebuit sã se nelinisteascã duhovniceste, sã-i ajute pe crestini cu nelinistea cea bunã si sã le întãreascã credinta, si astfel sã simtã mîngîierea dumnezeiascã. Mã mir cum toate aceste evenimente nu le creeazã probleme de constiintã! De ce nu-si pun mãcar un semn de întrebare la tîlcuirile mintii lor? Si dacã îl ajutã pe antihrist la pecetluirea lor, de ce mai trag si alte suflete la pierzare? Cãci la aceasta se referã: "...ca sã însele, dacã este cu putintã, si pe cei alesi" (Mc. 13, 22). Se vor însela cei care le vor tîlcui pe acestea cu mintea lor. In timp ce semnele sunt foarte clare. Cred ca ceea ce zice Parintelui Paisie Aghioritul este mult mai potrivit. Iar Sfîntul Andrei al Cezareii scrie urmãtoarele: "Despre numele cel murdar al lui antihrist si despre tîlcuirea numãrului precum si despre altele ce s-au scris despre acela, vremea le va descoperi si experienta celor întelepti..., dar nu a binevoit harul dumnezeiesc sã se scrie în dumnezeiasca carte numele lui cel pierzãtor. Insã cercetînd cu ratiunea, cu adevãrat multe (nume) se pot afla...". |
|
||||
|
||||
![]()
sau poate ca
mnoh,mayasii panain 2012 au facut calendaru dar cred ca din cauza ca: 1.ori nu mai aveau chef sa mai faca 2.ori li so gatat hartiile sau unde au inscriptionat astea ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Daca aveti timp si bunavointa cautati filmul Ingerul digital e superb veti afla mai multe despre viiitor,de 666 si multe altele.Recomandati-l tuturor cunostintelor!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.arhiva-ortodoxa.info/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai in 6 06 2006 nu e niciun 666.....doar daca se talcuieste asa nu inseamna nimic o data din an :)...Sanatate si sarbatori fericite intru Domnul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnul crucii | Hartford | Intamplari adevarate | 10 | 29.05.2010 19:03:21 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
|