Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2008, 20:54:43
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifiev_EMI Vezi mesajul
As diri sa stiu ce parere aveti despre numarul 666.
Este adevarat ca acest numar este un semn satanic ?

Scrie in Biblie despre asa ceva ?

DECI FI ATENT LA MINE SI FI FOARTE ATENT!!!! RASPUNSUL LA TOATE INTREBARILe despre numarul diavolului il vei vedea in filmul Ingerul Digital! sa il iei pe cel subtitrat in romana!:) m-a ajutat mult
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 23:05:54
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de goldfinger17 Vezi mesajul
DECI FI ATENT LA MINE SI FI FOARTE ATENT!!!! RASPUNSUL LA TOATE INTREBARILe despre numarul diavolului il vei vedea in filmul Ingerul Digital! sa il iei pe cel subtitrat in romana!:) m-a ajutat mult
Ajta mult si cartea "Biserica Ortodoxa si ecumenismul", a Sf. Iustin Popovici, chiar daca nu se refera direct la acest numar. 6 reprezinta cifra omului, iar 7 a lui Dumnezeu. Spun Parintii ca cei 3 de 6 reprezinta si inlocuirea a tot ce este dumnezeiesc cu ceva omenesc, mai exact cu umanismul. Dupa cum spune Sf. Iustin Popovici, cel mai mare idol caruia i se inchina omul acum este umanismul, si anume ideea ca "omul este masura tuturor lucrurilor, si nu Dumnezeu".

Bogdan.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2008, 16:57:26
ciucandrei ciucandrei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de goldfinger17 Vezi mesajul

Nici de film nu e nevoie,e deajuns sa citesti ziarele:deja s-a implementat noul card cu cip si in bancile din Romania.
Chiar si despre criza financiara prin care trece acum aproape tot globul ni s-a spus in Sfanta Sriptura.

E timpul sa ne pocaim cu adevarata pocainta!
Dumnezeu sa ne intareasca!!
Reply With Quote
Vechi 15.11.2008, 17:03:38
ciucandrei ciucandrei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pisi Vezi mesajul
Eu cred ca nu mai este mult pana o sa vina vremurile astea. Cred ca maxim 15 ani daca nu mai repede> Trebuie sa avem putere sa refuzam chipurile acestea. Va fi o perioada foarte grea pt noi cei care nu o sa acceptam aceste chipuri.

voi cat credetzi k va mai dura pana sa ajungem la cele spuse in bibile? asa aproximativ, ca stiu k despre ceasul acela nu stiu nici ingerii din cer doar Dumnezeu stie...
nu avem de unde sa stim exact, in schimb vedem ca aceste vremuri "sunt chiar la usi".
citeam acum doua ,trei luni in ziar ca prin noua constitutie europeana se instituie postul de presedinte al uniunii europene(nu mai ramane decat sa gaseasca "omul potrivit"
Reply With Quote
Vechi 16.11.2008, 19:03:40
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Asa cum spunea Parintele Serafim Rose, e mai tarziu decat ne inchipuim si Insusi Mantuitorul ne indeamna ca in vremea primejdiei sa fugim in munti (Matei 24,16) asa cum ne indeamna toti Sfintii Parinti. Iata un exemplu. Voi ce aveti de gand? Razboiul cu Iranul bate la usa.
Un om prevenit este un om pregatit, spune latinul, iar romanul: de-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar pazi. Cate semne mai vreti sa apara ca sa intelegeti ca anii sunt numarati pe degetele de la o mana-doua? Micro-cipul deja se implanteaza. Ofensiva impotriva crestinismului a inceput (vezi Zeitgeist pe saccsiv).

Sfantul Efrem Sirul despre cei de pe urma (din timpul nostru)
Parca pentru noi ar vorbi el din veacul IV

Insa putini vor fi atunci cei ce vor voi sa asculte si sa creada în propovaduirea Proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-Si arate negraita Sa iubire de oameni, ca niciodata nu voieste moartea pacatosului și a necuratului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca; ca nici în vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la judecata. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, [COLOR=Red]vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.[/COLOR] Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, [COLOR=Red]si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri,[/COLOR] nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. [COLOR=Red]Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist.[/COLOR] Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2008, 20:26:10
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit Ca sã însele, dacã este cu putintã, si pe cei alesi" (Mc. 13, 22)

Va invit sa urmariti interviul ce i-a fost luat Parintelui Arsenie Papacioc despre semnul fiarei in anul 1994, http://www.youtube.com/watch?v=Bx3x0J9JFJA si apoi sa trageti fiecare o concluzie.

Ce credeti are Parintele Arsenie Papacioc dreptate in ceea ce spune despre semnul fiarei?

Eu insa ma indoiesc de acest lucru si iata de ce.

Parintele Arsenie Papacioc spune in interviu :Ia uitati ce mi-am raspuns eu si iar Ce sa cred eu atunci despre acest 666?

Revin insa la Parintele Paisie Aghioritul care zice in felul urmator:

Dar lucru ciudat este cã multi oameni duhovnicesti, pe lîngã faptul cã fac tîlcuirile lor proprii, se mai si tem cu o fricã lumeascã de "punerea la dosar", în timp ce ar fi trebuit sã se nelinisteascã duhovniceste, sã-i ajute pe crestini cu nelinistea cea bunã si sã le întãreascã credinta, si astfel sã simtã mîngîierea dumnezeiascã.

Mã mir cum toate aceste evenimente nu le creeazã probleme de constiintã! De ce nu-si pun mãcar un semn de întrebare la tîlcuirile mintii lor? Si dacã îl ajutã pe antihrist la pecetluirea lor, de ce mai trag si alte suflete la pierzare? Cãci la aceasta se referã: "...ca sã însele, dacã este cu putintã, si pe cei alesi" (Mc. 13, 22).

Se vor însela cei care le vor tîlcui pe acestea cu mintea lor. In timp ce semnele sunt foarte clare.

Cred ca ceea ce zice Parintelui Paisie Aghioritul este mult mai potrivit.

Iar Sfîntul Andrei al Cezareii scrie urmãtoarele:
"Despre numele cel murdar al lui antihrist si despre tîlcuirea numãrului precum si despre altele ce s-au scris despre acela, vremea le va descoperi si experienta celor întelepti..., dar nu a binevoit harul dumnezeiesc sã se scrie în dumnezeiasca carte numele lui cel pierzãtor. Insã cercetînd cu ratiunea, cu adevãrat multe (nume) se pot afla...".
Reply With Quote
Vechi 30.11.2008, 20:34:10
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

sau poate ca
mnoh,mayasii panain 2012 au facut calendaru dar cred ca din cauza ca:
1.ori nu mai aveau chef sa mai faca
2.ori li so gatat hartiile sau unde au inscriptionat astea
Reply With Quote
Vechi 30.11.2008, 21:39:58
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: RM VALCEA
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Smile

Daca aveti timp si bunavointa cautati filmul Ingerul digital e superb veti afla mai multe despre viiitor,de 666 si multe altele.Recomandati-l tuturor cunostintelor!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 01.12.2008, 12:11:59
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Daca aveti timp si bunavointa cautati filmul Ingerul digital e superb veti afla mai multe despre viiitor,de 666 si multe altele.Recomandati-l tuturor cunostintelor!!!!!!!!!!!!!
Il gasiti la adresa plus multe altele:
http://www.arhiva-ortodoxa.info/
Reply With Quote
Vechi 01.12.2008, 18:35:01
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Red face

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Cand a fost 6 06 2006 nu s-a intamplat nimic...Asa se spune ca e numarul diavolului..

pai in 6 06 2006 nu e niciun 666.....doar daca se talcuieste asa nu inseamna nimic o data din an :)...Sanatate si sarbatori fericite intru Domnul!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Semnul crucii Hartford Intamplari adevarate 10 29.05.2010 19:03:21
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17