![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Iustin32 [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]... tu sigur esti barbat? Daca da! esti foarte batran si ai imbatranit degeaba daca poti sa gandesti asa ceva... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dupa ce-or sa fie aruncate cateva bombe atomice si milioane vor pieri instantaneu, atunci cei care traiesc in celelalte orase mari si importante isi vor pune sigur problema daca sa mai ramana sau sa plece, eventual si in munti, sa scape de extinctie. Caci probabil acolo vor fi cat mai departe de radiatii si de consecintele razboiului nuclear care va fi inceput... Probabil c-o sa prindem evenimentele care sunt proorocite, caci prin foc va fi pierduta lumea, nu?
Oricum, mai intai sa asteptam aparitia in scena oficiala a lui sefului diavolilor intrupat si imbracat in haine de bland mielusel... Dar ce va faceti griji? Cine e prieten cu Hristos nu se va teme nici de va fi dus in valea umbrei mortii, nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu o crezi inseamna ca nu esti crestina! Spui ca viata este un dar de la Dumnezeu si ai foarte mare dreptate, in schimb daca te declari crestina trebuie sa sti ca Domnul Iisus a spui ca pamantul si cerul va trece dar cuvantul sau care este Sfanta Scriptura nu va trece. Asa ca daca crezi in Dumnezeu,crezi si in cuvantul sau care este Biblia si daca crezi ca ceea ce spune Biblia este adevarat atunci trebuie sa sti ca Apocalipsa este parte integranta a Bibliei. Nu vreau sa par ca dau lectii,Dumnezeu stie ca nu sunt in masura sa fac asta! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La asta ma refeream si eu.Nu stiu ce fel de crestina e..Sunt alte religii care nu cred in Iisus Hristos ,cateva fapte etc.Deci.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da imi place de silverstar ca ma amuza. Ce aberatii poate sa posteze pe forum . De fapt din afirmatiile ei se vede clar ca nu da doi lei pe vorbele si sfaturile Sfintilor Apostoli, Evaghelisti , Prooroci si Sfinti ai lui Dumnezeu, le considera pe toate o malipulare a timpurilor noastre, ba inca si in Hristos isi are o suspiciune si se gaseste sa posteze cu nesimtire lucruri ce contravin cu dogmele Bisericii din care pretinde ca face parte. Si Dalai Lama se crede dumnezeu, dar nu are sansa nici sa se reincarneze intr-o ganganie mica . Ce mai dumnezeu! Ce mai oameni! Le-a mancat mandria mintea si se cred peste Dumnezeu. Silverstar trebuie sa iti ridicam statuie "fato" ,ca desteapta esti! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
*manipulare
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa denunte cu o asemenea limpezime si o asemenea energie "adevarul" esentei crestine, era nevoie de o minte "geniala", nici mai mult, nici mai putin. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca "sfarsitul lumii" a ajuns rubrica de umor. Dar in loc sa radem ar trebui sa plangem, caci vine mai repede decat credeam noi. Timpul s-a scurtat. Semnele sunt cat se poate de clare...
|
|
|||
|
|||
![]()
suntem o adunatura de lepadaturi. ne iubim atat de mult pe noi insine, ca iubirea asta devine bolnava. nu va repugna propriile voastre afirmatii? mie, da (deci, inclusiv ale mele). jignim caci dreptatea e intotdeauna de partea noastra (daca e posibil sa fie undeva)si nu a altcuiva, ne inaltam atat de sus, ca am devenit proprii nostrii dumnezei. fiecare e mai tare decat celalalt, fiecare are cheia mantuirii si e in stare sa dea indicii si sfaturi celorlalti. farisei si nebuni suntem cu totii.
avem nevoie de un canon al tacerii. am uitat de post, am uitat de iubire. |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Tu cauti iubire aici, pe forum? Te inseli, n-o sa gasesti! Citeste mai sus sa vezi cum ma judeca si cum ma acuza cei care se cred credinciosi. Eu am spus foarte sincer ca si in credinta trebuie ratiune, trebuie pastrata o cale de mijloc, altfel se ajunge la fanatism si fanatismul inseamna dependenta, pierderea libertatii de sine. [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, vreau sa gandesc liber si nu sa-mi insusesc ideile altora. Lumea a evoluat si eu nu doresc sa raman intepenita in niste dogme sau legi care nu mai sunt valabile prezentului.[/COLOR] ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|