![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ati fost la spovedanie? Acum este momentul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Momentul este ori si cand si il alege fiecare. Nu trebuie asteptat Postul Craciunului pentru Sf.Spovedanie, ea se face constant, asa cum bine a spus sora noastra Jenica. Credinta este ea insasi o constanta nu ceva facultativ, caci altfel ea de fapt ea nu exista.
|
|||
|
|||
|
Nu stiu daca fac bine .....eu incerc sa tin cat pot de bine acest post dar cum am un bebe mic de 1an si jumatate sunt nevoita sa-i mai gust mancarea , sa o potrivesc de sare.....si nu stiu daca e bine....alta solutie nu vad....credeti ca postul care-l tin mai e primit ?
|
|
|
|||
|
|||
|
ce sa zic...am zis...am spus, cat pot tine pot.....Dumnezeu e mare si ne ajuta...acum trebuie sa ii dovedim.... ca suntem aproape...si trebuie tinut post serios, nu numai cel legat de macare, si apoi sa injuram....sau sa facem alte prostii....
|
|
|
|||
|
|||
|
Cand toti ai casei tin post atunci totul este mult mai usor....postul devine o binecuvantare ....
|
|
|
||||
|
||||
|
Acesta este un post care ne descopera smerenia lui Dumnezeu ca o coborare la oameni cu scopul ridicarii acestora. Fiul lui Dumnezeu Cuvantul incepe sa ne invete smerenia chiar de la nastere. Se naste intr-o pestera saracacioasa. Sa ne pregatim si noi sa-L primim pe Hristos, Bunul Dumnezeu, sa se nasca si in pesterea smeritului nostru suflet.
|
|
|
|||
|
|||
|
In postul acestea mi-am propus sa las calculatorul dar mai mult ca niciodata l-am folosit. In postul acestea m-am rugat la Stapana sa ma invete sa iubesc aproapele dar mai mult inima mi s-a impietrit. In postul acestea am zis.. Doamne ajuta-ma sa strang pe fratii mei sarmani in casuta mea si sa le indestulez trupurile obosite, insa punga mai tare am strans-o. In postul acestea mi-am propus sa imi vizitez fratele invalid insa cararea am uitat-o... In postul acestea mi-am propus sa nu supar pe nimeni dar privind in urma mea vad multe fete incruntate.. In postul acestea mi-am propus sa las fie si un singur pacat, macar unul mic ...dar le-am inmultit si pe cele mici si pe cele mari. Doamne Domnul meu si Dumnezeul meu ajuta-ma, nu ma parasi, slobozeste-ma ca nu cele ce voiesc le fac ci pe cele ce Nu voiesc.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 02:44:18 |
| Postul Craciunului | Anca-Miha | Postul | 305 | 22.11.2014 00:09:46 |
| Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 13:38:53 |
| Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 01:51:14 |
|
|