![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am niste tatuaje facute din liceu. Am avut, mai bine spus, ca le-am sters (cu laser). Au ramas niste semne care se observa doar daca te uiti cu atentie.
E cel mai rau dintre toate chestiile, tatuajul... ca machiajul se ia usor, cerceii doar ii scoti si nu-i mai porti... dar de tatuaje e foarte greu sa scapi, ca si daca sunt sterse, un mic semn tot ramane in locul unde au fost facute. E un teribilism, din pacate teribilismul asta cu tatuajele si piercingurile era in voga si cand eram eu in liceu, am facut-o efectiv ca sa fiu "cool"... Sunt convinsa ca din cei care-si fac tatuaje, 90% regreta acest lucru. Uite insa ca regretul nu este de ajuns... Nu stiu ce sa cred... duhovnicului mi-a fost jena sa-i spun asa ceva... Si am multe, multe pacate care mi-a fost jena sa le spun... Ma gandesc... doar mama mea stie cat de cat (dar nu tot) despre mine, dar m-a iertat, ca e mama, si eu sunt singurul ei copil... Dar bunicii si restul familiei, daca mi-ar sti toate pacatele, nici nu m-ar mai primi sa le trec pragul... ultima data cand m-am spovedit a fost acum un an, cand am realizat ca nu-i pot spune duhovnicului toate pacatele din trecut, pt ca sunt pacate prea mari, si ar fi si mult de zis, nici nu m-ar lasa sa termin de spus tot... Regret, si ma duc la biserica duminica si cand mai pot... mai iau anafura, dar si de aia am indoieli ca am voie sa o iau ,la cate pacate si ce fel de pacate am eu... |
|
||||
|
||||
![]()
Draga ortodox, nu incurajez si nu am afirmat ca sunt de acord cu tatuajul. Multi fac acest lucru din dorinta de a fi in pas cu asa zisa noutate. Nu fac acest lucru din dezgust fata de natura si Creator. Stiu, sunt cateva exceptii care fac acest lucru si din revolta fata de Dumnezeu. Dar vorbim de tatuaj la modul general si nu luand in calcul doar exceptiile.
Sa-mi fie cu iertare indrazneala, dar Dumnezeu se simte mai bine intr-un om cu tatuaje, dar care crede cu adevarat in El, decat in unul lipsit de tatuaje, dar strain de El. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spune-mi Costel cum sa intre Trupul si Sangele Sfant al Mantuitorului in aceste trupuri? ![]() ![]() ![]() Abba Anthony said: The time is coming when people will be insane,and when they see someone who is not insane,they will attack that person saying:You are insane because you are not like us". |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil costel vrea sa spuna ca orice tatuat poate fi un samariteam milostiv... da, dar in cazul tatuajelor,cred ca pacatul este prea mare ca sa fie deajuns niste fapte bune...
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga ortodox, daca o persoana cu tatuaje devine credincioasa, in sensul ca iese din robia patimilor, oare nu exista posibilitatea mantuirii?? sa avem deja o sentinta definitiva? Nu exista mantuire??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb daca dupa tatuare mai sunt in stare de fapte bune, de samaritean, sau mai sunt in stare macar sa se roage.
|
|
|||
|
|||
![]()
..sau daca mai sunt in stare macar sa se roage. Ma indoiesc de acest lucru.
|
|
|||
|
|||
![]()
voiam sa zic si eu ceva... da pe siteul asta nu poti sa iti expui punctul de vedere pt ca ori esti dat afara ori esti considerat fiu al satanei... in fine... daca vrea cineva sa vorbeasca si sa ma asculte : Y!M ID: tdohrgnr
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca tatuajul e religios? Daca vreau sa'mi scriu pe mana urmatorul verset:
Pentru că ce-i va folosi omului, dacă va câștiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său? Matei (16;26) Tot e pacat? |
![]() |
Tags |
tatuaje |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Despe tatuaje! De ce este pacat? | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 97 | 02.02.2011 23:23:10 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Tatuaje !!! | bodo1222 | Generalitati | 15 | 12.09.2010 14:37:11 |
|