![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sfantul Vasile cel Mare spune ca "degeaba nu voi manca in veac carne, daca zilnim musc din fratele meu"
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
shi eu m-am nemultzumit de tine... telefonul asta fara fir nu se mai termina...
|
|
|
||||
|
||||
|
ma ovidiu si eu m-am nemultumit de nemultumirea ta , nemultumire ce a nemultumit pe altul ce nemultumit era de nemultumire noastra, nascuta din nemultumirea lui si a vecinului si a altor nemultumiti , dar vine fi sigur de asta si ne va indemna la rugaciune, smerenie si post, el insusi nemultumit de nemultumirea tuturor. Si va scri fi sigur, cu litere ingrosate, sublinieturi si alte cele, aratand credinta curata si pura ce zace in el, intru mandrie si fala, caci iar am judecat pe cel ce judeca la randu-i !
|
|||
|
|||
|
Asadar sa postim in tacere si frumos...
|
|
|
|||
|
|||
|
Am auzit odata la un sfant parinte ca atentia iti ajuta foarte mult la implinirea prouncilor lui Hristos, asa incat ca sa nu mancam pe fratele nostru trebuie sa fim atenti la noi insine sa nu cadem in ispita, chiar si postul e mai usor daca suntem cu luare aminte. Asadar eu vin cu o intrebare: cum se inmulteste luarea aminte(atentia), daca pot sa zic asa?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Atentie, atentia e esentiala!
Asta vreti sa imi spuneti, nu-i asa? Asa e si eu imi doresc sa fiu foarte atenta cu cei din jur. Problema mea e insa si alta si poate ca puteti sa-mi dati un sfat, iubiti frati intru Hristos! La Iubire sau negot! |
|
|
||||
|
||||
|
Graba strică treaba ! Ia-le incet nu in pripă pe toate. Tu vrei să sari niște etape , obligatorii , de altfel . Nu-i bine, pentru că tratând cu superficialitate anumite aspecte nu le vei ințelege și rezolva pe celelalte. Pocăința trebuie ințeleasă , nu digerată pe nemestecate și apoi le vei găsi răspuns și rezolvare și celorlalte.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucate de Post | sadiye | Generalitati | 291 | 27.11.2016 00:34:56 |
| Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
| Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
| * post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
| post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|
|