![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ea a fost fEMIE iar eu FEMEIE si CRESTINA-cine a cistigat? Cred ca eu.Am invatat sa iert,sa rabd si sa ma rog pentru acei care m-au ranit. Viata e foarte complicata.Te iubesc:) |
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandesc serios la un lucru. Se pare ca trebuie sa mergeti impreuna la un medic si sa rezolvati problema impreuna. poate din motive lesne ascunde ceva si de teama de a nu-ti face rau te evita. incearca-l sa-l iubesti mai mult, oferindu-i posibilitatea sa discutati de teama asta de apropiere. si explicai rolul lui in casatorie. Poate asa isi va aduce aminte de Dumnezeu. Fara sa fiu rautacios la Biserica mai merge? Adica si-a schimbat comportamentul totala si fata de tine si societate? Iarta-ma daca intru in amanunte desi nu este problema mea. Iertare. Si dumnezeu sa va Binecuvinteze luminadu-va cu HAR, CREDINTA, RABDARE si IUBIRE. Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu am auzit...in familie sa nu aiba relatii sexuale....cam dubios...poate o fi stresat de ceva...in ziua de azi, iti cam piere pofta de trup, cand sunt atatea probleme sociale.....tre sa gandeasca pozitiv, desi e dificil....dar nu imposibil....oricum...tindem spre o societate singura si din cauza snobismului care este in prezent...a diverselor probleme, a greutatilor de crestere a unui copil....samd....
|
|
||||
|
||||
![]()
"Rugati-va lui Dumnezeu sa va dea un sot bun si nu uitati ca intre calitatile pe care le cereti sa fie si aceasta, ca el sa va iubeasca si sa iubeasca si pe Dumnezeu - si asa viata voastra va fi binecuvantata" ( Maica Magdalena- Reflectii asupra educatiei copiilor in Biserica Ortodoxa de azi, p.25)
|
||||
|
||||
![]()
Mare gresala atunci cand asociem casnicia cu sexul, ca si cum sexul este cel ce determina si sustine o casnicie. Atunci cand sexul, placerea pur trupeasca este elementul definitoriu intr o casnicie, totul e pierdut din start, intru cat si unul si celalalt, avand dorinta trupeasca infipta puternic in constinta, in felul lor de a fi, consumul de sex pe parcursul casniciei se transforma in desfrau liber consimtit, ce duce invetabil la destramarea familiei, intru cat placerea in sex si prin sex duce la curvie si asta numai familie nu va fi. Unde dragoste adevarata si intelegere reciproca nu e, totul e fals, artificial intretinut si de nu se ajunge la despartire, casnicia va fi teroare, inghet si boala continua pana la moarte, adica : Nimic !
|
||||
|
||||
![]()
poi casatorie fara copii ce i aia?
sau macar sa fi incercat sa ai dar deloc ce rost are sa se uneasca doi oameni,asta i rolul casatoriei. sa se uneasca sa faca copii si mai departe poveste lunga. is f putini oamenii care daca se casatoresc nu vor sa faca acest lucru.. poate ca or facuto prea mult inainte si s`or plictisit:)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 15:02:37 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|