![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu,Maica mea Sfanta,
Stii tot despre mine. Maica,stii sigur cum sunt! Ma iubesti cand fac bine Si-mi porti de grija Cat sunt pe pamant. Trei lucruri m-au ranit Cel mai tare in viata: Minciuna,politica,oamenii rai! Sarut cu smerenie Preasfanta-Ti fata. Ma scoate,o Maica Nevrednica cum sunt din nevoi. Am mers doar prin bezna, Caci nu Te aveam, Dar ,Ingerul bun Mi te-a dat felinar, Lumina sa-mi fii, Iar acum eu Te am, In ce-a mai ramas Din viata traita in zadar. Lumina din zorii de zi Pe pamant este dulce Si toate-s frumoase Si proaspete-n zori. O!Cum vor fi oare In rai cand s-or duce Cei vrednici,vor straluci Purtati de ingeri pe nori! Dar cum va putea Domnul Slavei oare Pe noi sa ne ierte, Caci tot am gresit! Cand nu ne iertam Si cu ingamfare Il alungam dintre noi Pe cel mai smerit! (de D.S) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|