Citat:
În prealabil postat de iosif
Pare-se ca dracii nu ii lasa pe unii sa isi vada de treaba lor! Eu cred ca unii chiar sunt bolnavi grav la suflet, dar mia ales la minte! Cum sa imprastii asemenea aberatii, grozavii de neinchipuit despre un mare om al Bisericii noastre? Cum e posibil sa aberezi, sa delirezi in asemenea hal?
Eu cred ca ar trebui dat afara din forum acest impertinent care isi permite sa se joace cu acuzatii atat de grave la adresa unui mare ierarh pe care Dumnezeu l-a randuit in mod minunat la carma scaunului mitropolitan al Moldovei!
|
Nu trebuie sa ne mai mire nimic, draga Iosif, atata timp cat judecam insasi Patriarhul, Sinodul si improscam venin si ura peste tot sub masca falsei smerenii si a unei false propovaduiri a iubirii aproapelui, semanand ura si dispret. Ranchiuna a devenit virtute. Nu stiu chiar de ce te miri , uita-te aici aproape lang tine, pe acest forum, cum unii ce se cred atotsiutori si la doua randuri folosesc cuvantul iertare, ascund multa parsivenie si dispret intr o ura greu de imaginat. Asa ca draga Iosif, mirarea ta , e fara rost.Lumea s-a schimbat mult, mult de tot, dar in din pacate, in rau.