Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2008, 19:45:09
antoniap
Guest

Implicit

Trebuie sa se faca o deosebire intre parintele Gabriel si parintele Argatu. Fireste ca daca parintele Argatu incuraja deschiderea cartii de catre credinciosi, va raspunde pentru acest pacat. Eu nu stiam despre acest aspect.

Am mai spus ca parintele Gabriel nu avea nevoie sa deschida nicio carte. Iar daca unele minuni pot fi interpretate in doua moduri, intoarcerea la credinta a multor oameni cred ca este este o lucrare sfanta. Mama Sfantului Fanurie a fost o pacatoasa, dar fiul ei s-a sfintit privind in jur si intelegand ce este sfintenia. Parintele Gabriel a fost inconjurat de multi pacatosi. A calatorit insa prin tara si a stat de vorba si cu multi duhovnici.

Pana una alta, parintele Gabriel Nicu este un preot al B.O.R. careia nu cred ca-i facem un serviciu lovind fara argumente intr-un slujitor al lui Dumnezeu. Ce sa creada lumea? Ca minunile se mai fac numai cu puterea diavolului? Pai uite-asa, prin compromiterea preotilor adevarati derutam lumea si o aruncam in bratele lui Antihrist.

Pentru mine spusele parintelui Iustin nu au importanta. Dumnealui n-a adus argumente. Nu cumva i-a achitat o polita post-mortem pentru ca parintele Gabriel l-a numit mason? De ce parintele Iustin le-a spus credinciosilor ca atat timp cat va trai nu va spune adevarul despre parintele Gabriel? Consider ca trebuie sa se faca abstractie de acel mesaj al parintelui Iustin, deoarece nu cred ca a fost obiectiv.

Dumnezeu sa ne lumineze pentru a putea avea discernamant. Caci s-a comis o greseala. Iar problema este delicata.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Preoti de tara sau preoti de oras? paulac Preotul 38 26.06.2013 10:55:03
Cartea ortodoxă între cenzura patriarhală și pretențiile librăriilor moderne Remus Generalitati 32 17.05.2010 09:36:13
Parintele Steinhardt - CRESTINISMUL RESPINGE PROSTIA SI PASIVITATEA LAȘĂ CA PE EREZII andrei_im Generalitati 49 15.01.2010 01:01:10
Articol de contine erezii in ziarul Lumina mihailt Biserica Ortodoxa Romana 7 23.09.2008 14:13:45