![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Se zice critic literar. Era doar o apreciere subiectiva.
Am incercat sa descifrez si poezia Mirelei; si cat ce cat am inteles: amor, amor, amor, amor en silencio, beso, si iar amor, amor, amor. Ei, cam mult amor pentru varsta mea. Se potriveste mai mult pentru tinerii de 20 ani. Nici celor de 40 nu le mai face bine atata amor; ca noua celor de peste 50, nici atat. Asa ca va trimit 100 beso si ma duc la culcare ca ma dor mis ojos. !Asta mañana! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar am aflat ca alta e Dragostea si alta Fericirea; si de atunci lupt cu pacatele, dintre care cele mai grele sunt cele cu gandul. Par nevinovate, dar nu sunt; si scapi cel mai greu de ele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E pacat ca o poezie frumoasa sa nu fie inteleasa. |
|
|
|||
|
|||
|
n-am veleitati de translator de poezie, de aceea am preferat sa pastrez textul in original.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dorina multumim pentru minunatele tale poezii. Asteptam cu drag sa ne mai scrii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu trebuie sa fie o traducere poetica... Nu suntem nici pretentiosi, nici absurzi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Venin și farmec port în suflet,
Cu al tău zâmbet trist mă pierzi, Căci fărmecat sunt de zâmbirea-ți Și-nveninat de ochii verzi. Și nu-nțelegi că-n al meu suflet Dureri de moarte tu ai pus * Cât de frumoasă ești pot spune, Cât te iubesc nu e de spus! de Mihai Eminescu |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|
|