Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Muzica Bisericeasca
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2008, 08:24:38
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Si mie imi place cum canta parintele Pomohaci, dar cartea cu pricesne are multe care suna a cantari neoprotestante.
Vechi 28.11.2008, 09:07:57
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tia Vezi mesajul
Si mie imi place cum canta parintele Pomohaci, dar cartea cu pricesne are multe care suna a cantari neoprotestante.
La inceput,cand au inceput in biserica la care mergeam sa se cante aceste cantari de la Mosuni deoarece multi crestini din aceea biserica merg acolo impreuna cu preotul si familia lui au fost persoane,printere care si eu de ce sa nu recunosc care au gandit exact ca tine.Poate este adevarat,eu nu stiu nimic despre neoprotestanti.Am incercat sa cantam mai mult pricepse cu Maica Domnului,dar din cauza indoelilor mele am cazut in dizgratia celor mai sus amintiti!!
Cartea cu pricepsele care se canta acolo se gaseste de vanzare la Catedrala din Targu Mures si sunt mai degraba cantari din Oastea Domnului.Si la urma urmei fiecare zona geografica are specificul sau,acolo populatia majoritara fiind catolici trebuie gasita o cale de comunicare macar in biserica astfel incat crestinii de acolo sa traiasca in comuniune.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 11:00:18
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit

Nu prea are legatura cu topicul dar am si euo nelamurire: parintele pomohaci este casatorit?Eu una n-am vazut sa aiba verigheta si nici pe net nu am gasit nimic despre asta.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 12:06:07
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eea Vezi mesajul
Nu prea are legatura cu topicul dar am si euo nelamurire: parintele pomohaci este casatorit?Eu una n-am vazut sa aiba verigheta si nici pe net nu am gasit nimic despre asta.
Din cate cunosc eu de la acei care merg acolo parintele C.P.a fost castorit dar sotia dumnealui l-a parasit din cauza faptului ca parintele sta mult la biserica din satul Mosuni unde iarna este ca la tara.......si datorita faptului ca parintele facand exorcizari posteste si se roaga mult.Este ceea ce cunosc de la acei pentru care acest parinte este un sfant.Nu imi permit sa adaug nimic de la mine si nici sa judec.Atmosfera de acolo este speciala.
Am mai spus si in alt topic credinta pe care o avem fiecare din noi face posibile chiar si minunile!!
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 12:10:40
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit

Multumesc mult pentru raspuns.O zi binecuvantata,si un post cu folos!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pricesne si cantece religioase - Mariuca Verdes carmina Spiritualitatea ortodoxa 3 15.04.2012 21:40:25
Pricesne Rodica52 Generalitati 0 04.09.2010 18:14:08