Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2008, 12:08:10
nemra_ka nemra_ka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.11.2008
Question De ce nu pot uita.....

Am frecventat vreo 7 ani un cor bisericesc care mi-a umplut sufletul de bucurie.Simteam ca-l descopar in sfarsit pe DumnezeuAcum un an am fost data afara de dirijoare din motive bizare {nu ma mai putea suferi,ii transmiteam (zicea ea)mesaje subtile privind-o...???..}Am fost prietene (oare?).A rabdat atatia ani fiind indragostita de fratele meu dar cand si-a dat seama ca nu are sanse a....ripostat
Adevaratul motiv era ca aveam puterea sa spun lucrurilor pe nume spre deosebire de colegii mei care de frica sa nu fie dati afara se abtineau.Problema mea este ca atunci cand vorbesc cu cineva despre situatia in sine simt o repulsie acuta fata de aceasta persoana dirijoare Cum oare pot trece peste aceste sentimente?Rau nu vreau sa-i fac dar indarjirea asta din suflet nu-mi da pace.Am vorbit si la o manastirea cu maicuta stareta povestindu-i toata intamplarea M-a sfatuit sa cer iertare totusi dirijoarei lucru pe care de altfel l-am si facut insa parca mi-a secat sufletul "plecarea"aceasta din cor .Ce sa mai fac?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu iarta dar nu uita ladyanda Generalitati 22 06.06.2011 21:05:52
Dumnezeu se mai uita la mine? onyx235 Generalitati 10 27.12.2009 18:56:43
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. alexa.oni Generalitati 10 30.12.2007 13:54:55