![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
el, ai putea sa deschizi un topic pe aceasta tema: "De ce femeile isi bat joc de barbati si de ce barbatii isi bat joc de femei?" Oricum intrebarea ta nu are legatura cu sectia de "Umanitare", dar poate ca scriind la sectiunea NUNTA, sa trezeasca interes si sa primesti raspunsuri, din care sa poti trage o concluzie.
un lucru te rog: nu generaliza, caci nu toate femeile isi bat joc de barbati si nu toti barbatii isi bat joc de femei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca nu ne-ai uitat "el" si ma bucur de acest lucru.
Acum depinde unde iti cauti viitoarea tovarasa de viata. Daca o cauti in restaurante si discoteci, poti face o alegere buna, dar de cele mai multe ori este o alegere proasta. Inainte sa tragi concluzia pripita ca e vorba de aleasa inimii tale si ca vrei sa iti petreci toata viata cu ea, vezi ce fel de parinti are, cum sunt relatiile in familie; adica deschide ochii, ca sa nu te pacalesti. O deceptie nu trebuie decat sa te trezeasca, nu sa te faca pesimist. Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute sa o gasesti pe cea pe care ti-a harazit-o tie. |
|
||||
|
||||
![]()
DE CE FEMEILE ISI BAT JOS DE BARBATI SI VICE- VERSA?
oare raspunsul nu e simplu? ca nu IL cunosc pe Dumnezeu.... un om care cunoaste pe Cel de sus are respect fata de celalalt, iubire sincera, si mult bun simt. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Draga El,imi pare rau de pierderea suferita de tine si iti doresc sa fii tare si in continuare.
Dupa cum vorbesti,desi imi dau seama ca esti ranit si de pierderea mamei,de singuratate,de greutatile coplesitoare si de prietena care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale...esti un luptator!Asta te va ajuta sa reusesti in viata si sa o faci mandra pe mama ta de acolo de unde este! As mai dori sa mai ating cateva puncte ale acestei discutii: 1.Pe tatal tau nici eu nu consider necesar sa il cauti,nu vad ca ti-ar aduce nici un beneficiu sufletesc in primul rand,insa in sufletul tau incearca in timp sa il ierti.Nu este decat un om,cu pacatele si greselile sale.Iarta si mergi mai departe! 2.In privinta fostei prietene:de-a lungul vietii trecem prin diverse experiente mai neplacute pentru a invata din ele,pentru a deveni mai puternici. Aici nu e vorba de femeie sau barbat,se pune problema de educatie,de caracter si mai ales de sufletul omului. 3.Referitor la plecarea in strainatate,sa stii ca nu este o idee rea,atata vreme cat mergi pe lucruri sigure si lucrezi prin contract. Vezi ca este o firma mare in Brasov care se ocupa de tot felul de recrutari.Daca vrei ma interesez pentru tine.Intr-adevar ai putea avea o alta deschidere asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai venit in lumea barbatilor!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rugam sa ne afisezi aici datele parintelui tau duhovnic (tel, parohie) ca sa putem lua contact cu dansul si astfel sa te putem ajuta mai eficient. Doamne ajuta! [/COLOR][/SIZE] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|