Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2008, 10:11:13
eduardd
Guest

Smile

Am recitit toate mesajele si am inteles (cam tarziu) care a fost presupusa divergenta intre indemnul meu si a lui Georgeval.
eduardd:
[COLOR=Red]Spovedania mantuieste, Sfanta Impartasanie desavarseste![/COLOR]
georgeval:
[COLOR=Red]pentru mantuire e nevoie de impartasire![/COLOR]

Cele ce eu am afirmat, nu sunt spuse de mine ci de Pr. Arsenie Papacioc in cartea pe care am recomandat-o. Si George are dreptate. Insa cati oare nu ne atingem de Sfintele Taine nefiind spovediti pe deplin? cati nu suntem furi de cele sfinte? cati stim ca, daca am ascuns fie si un singur pacat ne osandim in loc sa ne agonisim cele bune spre bucuria vesnica? Dragii mei parerea mea [COLOR=Red]proprie[/COLOR] [COLOR=Black]e ca, mantuirea a fost, este si va fi un DAR! [/COLOR]
iertati-ma daca am suparat pe cineva cu ceva.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2008, 10:20:06
EDI EDI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Am recitit toate mesajele si am inteles (cam tarziu) care a fost presupusa divergenta intre indemnul meu si a lui Georgeval.
eduardd:
[COLOR=red]Spovedania mantuieste, Sfanta Impartasanie desavarseste![/COLOR]
georgeval:
[COLOR=red]pentru mantuire e nevoie de impartasire![/COLOR]

Cele ce eu am afirmat, nu sunt spuse de mine ci de Pr. Arsenie Papacioc in cartea pe care am recomandat-o. Si George are dreptate. Insa cati oare nu ne atingem de Sfintele Taine nefiind spovediti pe deplin? cati nu suntem furi de cele sfinte? cati stim ca, daca am ascuns fie si un singur pacat ne osandim in loc sa ne agonisim cele bune spre bucuria vesnica? Dragii mei parerea mea [COLOR=red]proprie[/COLOR] [COLOR=black]e ca, mantuirea a fost, este si va fi un DAR! [/COLOR]
Multumesc eduardd,e ok!
Reply With Quote
Vechi 01.12.2008, 10:21:58
EDI EDI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
eduardd:
[COLOR=red]Spovedania mantuieste, Sfanta Impartasanie desavarseste![/COLOR]
georgeval:
[COLOR=red]pentru mantuire e nevoie de impartasire![/COLOR]

Cele ce eu am afirmat, nu sunt spuse de mine ci de Pr. Arsenie Papacioc in cartea pe care am recomandat-o. Si George are dreptate. Insa cati oare nu ne atingem de Sfintele Taine nefiind spovediti pe deplin? cati nu suntem furi de cele sfinte? cati stim ca, daca am ascuns fie si un singur pacat ne osandim in loc sa ne agonisim cele bune spre bucuria vesnica? Dragii mei parerea mea [COLOR=red]proprie[/COLOR] [COLOR=black]e ca, mantuirea a fost, este si va fi un DAR! [/COLOR]
Multumesc eduardd,e ok!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dupa impartasanie ilieradu Impartasania (Taina Euharistiei) 7 28.09.2011 20:35:37
Sfanta Impartasanie stefan2010 Impartasania (Taina Euharistiei) 15 30.06.2010 11:42:35
Drept la impartasanie! Lucian_craciunescu Impartasania (Taina Euharistiei) 10 11.05.2010 11:10:18
pozitia la impartasanie lore86 Impartasania (Taina Euharistiei) 18 15.07.2009 12:46:57
Impartasanie Timoteia Impartasania (Taina Euharistiei) 5 01.04.2008 19:24:57